Barregem els coneixements dels esquiadors més joves i pro del moment amb els dels professionals que van participar a les anteriors col·leccions ULLR i el resultat és espectacular. La recent conceptualitzada Helly Hansen ULLR D Insulated Anorak Jacket és un desafiament al Free Ride, dissenyada per substituir el fred per adrenalina a les aventures freeride i compromesa amb el planeta. Doncs, el 80% dels seus materials són reciclats segons el procés de fabricació tèxtil certificat bluesign®, que redueix els residus a cada pas de la cadena de subministrament de roba.

Per a la conceptualització de la ULLR D Insulated Anorak Jacket, Helly Hansen ha treballat amb els esquiadors de la generació Z: Simon Hillis i Marcus Goguen. Són ells els que han aportat la informació sobre el producte i, en particular, del disseny perquè sigui sostenible i funcional. Es tracta d’una jaqueta anorac aïllant que et manté sec i confortable a la neu pols, gràcies a la construcció HELLY TECH® Performance. Aquest sistema a prova de vent, impermeable i transpirable, ofereix màxima protecció en activitats d’alt rendiment i en condicions climàtiques desafiadores i impredictibles.

El tall més ample de la peça permet un maneig fàcil; mentre que el teixit elàstic i el tall articulat ofereixen la màxima llibertat de moviment. Està fabricada amb DWR sense PFC i amb un mínim del 50% de contingut reciclat, inclòs l´aïllament Primaloft® Black Eco, 100% sostenible, juntament amb un sistema de ventilació mecànica. Així, la jaqueta anorac és responsable amb el medi ambient, alhora que proporciona calor i solucions de refredament ràpid.

“Estem molt contents d´introduir el nostre concepte ULLR D amb l´anorac aquesta temporada”, afirma Philip Tavell, director general de la categoria d´esquí de Helly Hansen. “Per nosaltres és important seguir innovant com a marca per oferir una equipació tècnica i professional que sigui apta per a les pistes i que tingui un menor impacte en els entorns on treballem i juguem”.

Entre els detalls addicionals de la ULLR D Insulated Anorak Jacket s’inclouen múltiples opcions de butxaques, butxaca Life Pocket™ per preservar la bateria del mòbil en ambients freds, caputxa compatible amb casc, reflector RECCO® i elements d’alta visibilitat per a una funcionalitat i seguretat òptimes.

Pes: 757 g – P.V.P.: 320 €

Per obtenir més informació sobre les tecnologies de Helly Hansen o l’equip de conducció lliure existent de la marca, visiteu www.hellyhansen.com