La guardonada i emblemàtica Odin 9 Worlds és la jaqueta multiaventura que us acompanyarà fins al final. Compte amb la innovadora membrana LIFA® INFINITY PRO™, impermeable i transpirable, creada a partir d’un mínim del 50% de materials reciclats, sense ús de químics i amb un tractament repel·lent a l’aigua duradora (DWR) sense PFC. També incorpora la impermeabilitat i transpirabilitat extremes de la construcció HELLY TECH® Professional per a totes les aventures a la muntanya

Clàssica, versàtil, duradora, la nova i guardonada, l‘Odin 9 Worlds d’Helly Hansen incorpora la membrana impermeable/transpirable LIFA INFINITY™ (100% polipropilè), dissenyada amb un tractament repel·lent a l’aigua durador obtingut sense l’ús de substàncies químiques.

La revolucionària tecnologia LIFA Infinity Pro™ ofereix una protecció extrema en esquiar o practicar senderisme i compta amb detalls imprescindibles: una cremallera central bidireccional, cremalleres de ventilació a les aixelles, un disseny compatible amb casc i motxilla, una caputxa ajustable, butxaques àmplies i una membrana dura amb tall articulat que ofereix una protecció i mobilitat màximes.

Característiques tècniques:

HELLY TECH® PROFESIONAL

LIFA INFINITY PRO™

RECCO®

Confecció en 3 capes

Punys ajustables

Doblecs ajustables

Mànigues articulades per afavorir el moviment

Disseny compatible amb motxilla i arnesos

Protector de mentó de teixit de punt raspallat

Coll interior de teixit de punt raspallat

Butxaques laterals i al pit amb cremallera YKK®

Costures totalment segellades

Caputxa compatible amb casc

Butxaques interiors per guardar petits objectes de forma segura

Cremalleres de ventilació mecàniques

Disseny més llarg per darrere

Ajust vertical i horitzontal de la caputxa

Sense PFC

Pes: 550 g

P.V.P.: 600 €

Més informació: www.hellyhansen.com