Espot Esquí acollirà del 3 al 7 de febrer la Copa d’Europa IPC en la modalitat d’esquí alpí en què participaran esportistes amb mobilitat reduïda d’arreu del món. Aquesta competició està integrada en el Circuit Copa d’Europa, que va començar a Landgraaf (Països Baixos) el passat 7 de novembre del 2019 i que té previst acabar el 5 de març del 2020 a Sella Nevea (Itàlia).

Fins a 7 equips provinents d’Andorra, França, Suècia, Suïssa, Romania, Àustria i Espanya, i formats per competidors amb mobilitat reduïda en la categoria d’esquí alpí competiran en tres categories diferents: mobilitat reduïda amb cadira, mobilitat reduïda sense cadira i discapacitat visual.

La competició començarà amb la disciplina d’eslàlom supergegant. Se’n disputaran dues proves el dia 3 de febrer, i dues més el dia 4. En acabar, tindrà lloc l’entrega de premis d’aquesta especialitat el mateix dia.

Els dies 5 i 6 de febrer es disputaran les proves en la disciplina d’eslàlom gegant; i finalment, el dia 7, es competirà en l’especialitat d’eslàlom.

La Copa d’Europa IPC a Espot clourà amb la cerimònia d’entrega de premis als participants en aquestes dues disciplines.

L’estació d’Espot és la penúltima parada de la Copa d’Europa IPC d’aquesta edició, que finalitzarà el 5 de març del 2020 a Sella Nevea (Itàlia). A més, aquesta prova permet als esportistes preparar-se per a les finals de la Copa del Món.

Més informació: www.turismefgc.cat