El 20 i 21 de desembre l’estació d’Espot Esquí va acollir el Gran Premi FCEH d’esquí alpí, inclòs en el calendari FIS. La meteorologia va acompanyar als corredors ambdós dies, contribuint a veure curses amb molta igualtat.

Amb cel clar i bones condicions meteorològiques, l’estació lleidatana d’Espot va ser escenari d’una nova edició del Gran Premi FCEH d’esquí alpí, puntuable per al calendari FIS i que va comptar amb la participació d’un bon nombre de corredors catalans, de la resta de l’Estat i de països com Andorra, França, Itàlia i Austràlia.

En total, al voltant de 110 corredors van donar-se cita a aquesta prova de referència de la FCEH, que compte amb el suport dels seus col·laboradors i les institucions del territori.

+ MIRA AQUÍ EL VÍDEO RESUM DE LA COMPETICIÓ

La competició va donar el tret de sortida dilluns amb la celebració de l’Eslàlom (SL), que va deixar-nos resultats ben ajustats entre els corredors més ràpids en completar el traçat, mentre que dimarts es va seguir una tònica molt similar en la disputa del Gegant (GS).

Resultats

Eslàlom

Dones

1º- Arrieta Rodríguez (IRIMO/NKEF)

2º- June Garitano (IRIMO/NKEF)

3º- Mirentxu Miquel (CAEI)

Homes

1º- Tomás Barata (CEVA)

2º- Jonás Sánchez (COPOS)

3º- Robert Solsona (AND)

Gegant

Dones

1º – Zoe Douat (FRA)

2º- Arrieta Rodríguez (IRIMO/NKEF)

3º- June Garitano (IRIMO/NKEF)

Homes

1º- Jonás Sánchez (COPOS)

2º- Lluís Torres (AND)

3º- Aleix Aubert (LMCE)