La competició internacional tindrà lloc a l’estació aranesa de la Val d’Aran i Valls d’Àneu de l’11 al 13 de febrer de l’any 2020 amb la participació de 10 països, entre ells potències de la neu com Àustria, Suïssa, Itàlia, França o EUA (Com a país convidat).

El Stadium Fernández Ochoa de Beret serà l’escenari entre l’11 i el 13 febrer de 2020 del més alt nivell mundial d’esquí alpí en la categoria U16. Es disputarà l’OPA CUP U16 2020. Es tracta d’una prova d’una alta importància en el calendari internacional, ja que acudiran els millors esquiadors del moment en categoria infantil. Molts d’ells, els futurs herois de la Copa del Món FIS del demà.

Les tres competicions programades seran un súper-G (SG), un gegant (GS) i l’espectacular paral·lel team event per països (NTE). Esquiadors de fins a 10 països participaran en aquest esdeveniment, la majoria potències líders en l’esquí alpí com són Itàlia (20 participants), EUA –com a país convidat- (6), Suïssa (4), República Txeca (6), Alemanya (16), Àustria (12), Eslovènia (6), França (20), Andorra (6) i Espanya (10).