Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya va presentar in situ les principals novetats d’aquesta temporada a l’estació de La Molina. La principal novetat és el nou telefèric que s’enfila fins el Niu de l’Àliga. Els objectius d’aquesta instal.lació són els de col.laborar amb l’estació de Masella, amb la que hi ha una magnífica relació i oferir un domini esquiable de 150 quilòmetres. Recordem que la presentació més extensa de totes les novetats de les estacions d’esquí de FGC va tenir lloc el passat 8 de novembre, cita a la qual no hi vam faltar. Consulta totes les novetats en aquest enllaç.

Tanmateix, en el decurs de la trobada va quedar clar que l’objectiu pels propers anys és fer una estació més verda i sostenible, deixant la mínima petjada de carboni en totes les instal.lacions. A la vegada es va destacar el protagonisme que tindria La Molina en la candidatura olímpica Pirineus-Barcelona 2030, amb totes les seves instal.lacions i estadis, fins el punt que “volen que sigui com la Masia de l’esquí català”.

L’acte va tenir molt importància per Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). De fet, el president de FGC Ricard Font va estar acompanyat en aquesta trobada del director general, senyor Pere Calvet; i el director de La Molina Xavier Perpinyà.

La presentació va consistir en una pujada fins al Niu de l’Àliga per fer un sopar i després es va poder baixar esquiant sota la llum d’una magnífica lluna.