L’última prova d’Audi quattro Cup va tenir lloc a Sierra Nevada amb la competició Carolina Ruiz Challenge. Com a novetat respecte a les altres competicions, en aquest circuit també hi van participar corredors de la categoria U8. Una prova organitzada pel C.Ski Club Granada, la Federació Andalusa d’Esports d’Hivern i la Reial Federació Espanyola d’Esports d’Hivern

Sierra Nevada va ser l’encarregada de tancar la temporada d’Audi quattro Cup, amb la competició Carolina Ruiz Challenge. L’estació granadina va ser la darrera a rebre aquesta competició d’esquí base de les categories U10/U12, en una jornada de grans emocions, on es van compartir els valors de l’esport entre els més petits.

Un any més, Sierra Nevada va acollir aquesta competició amb l’objectiu d’impulsar la pràctica de l?esquí base, fomentar el desenvolupament de l?esport local i augmentar l’ocupació a l’estació. Com a novetat respecte a la resta de circuits, també hi van poder participar corredors de la categoria U8. Esquiadors d’entre 8 i 12 anys van competir pel podi en la modalitat de supergegant a dues mànegues, en una ocasió única per a joves promeses que estan en etapa de formació.

Una jornada organitzada pel C.Ski Club Granada, la Federació Andalusa d’Esports d’Hivern i la Reial Federació Espanyola d’Esports d’Hivern i orientada a donar protagonisme als esportistes d’esquí alpí de base, que no han deixat de sorprendre’n amb els resultats i actitud a cadascuna de les competicions d’aquesta temporada.

I per tancar el circuit, familiars, amics i participants van poder gaudir de diferents activacions al Village, a més de participar en un Test Drive amb cotxes de la marca.

Resultats oficials del Carolina Ruiz Challenge – Audi quattro Cup 2023
La guanyadora a la categoria U10 en aquesta prova del circuit Audi quattro Cup 2023 va ser Marina García, amb un temps d’1:05.22 segons en el total de les dues mànegues. En segona posició va quedar Aline Ruiz, amb una marca total de 1.05.71. En tercera posició va arribar Julieta Pérez-Langa, aconseguint un temps de 1.05.97.

A U10 masculí el primer lloc ha estat per a David Martínez, que va aconseguir una marca d’1:01.43. En segona posició, Martín Asensio, amb un temps de 1.01.98. Guillem Tristant, va completar el podi amb un temps de 1:04.78.

A U12 femení Julia Castro, va aconseguir la primera posició després de completar una marca d’1:28.30. Olivia Rada es va emportar la segona plaça amb un temps total de 1.32.86, i en tercera posició, Carla Salas, amb un crono d’1.35.51 segons.

Alejandro López es va emportar la victòria a la categoria d’U12 masculí, amb una marca d’1:25.26 en total. La segona posició la va aconseguir Francisco Penalva, amb un temps de 1.25.59. Va completar el podi Joaquín Camacho, amb 1.27.63 en total.

Pel que fa a la categoria U8 femení, María Martínez es va emportar la victòria amb un temps de 1:10.88 al total les dues mànegues. Mencía Asensio va quedar en segon lloc amb una marca d’1.11.72 i, en tercer lloc, Naroa Puerta, amb 1.18.00.

A U8 masculí, Diego López va quedar en primera posició amb un temps d’1:14.28. El va seguir Izan Santaella, amb una marca de 1.14.30 i, finalment, Nicolás Boonman va fer un temps de 1.14.81.

Més informació a la web d’Audi quattro Cup: www.audiquattrocup.es