Temporada rodona per a l’equip jacetà, que aconsegueix Lliga i Copa després d’imposar-se al Barça Hoquei Gel (3-2) a finals de competició nacional

El Club Gel Jaca s’ha proclamat aquesta tarda campió de la Copa d’SM el Rei 2023, després de vèncer el Barça Hoquei Gel en un duel disputat fins a l’últim segon. El conjunt jacetà torna així a aconseguir un doblet sumant la LNHH Loteries i la Copa, una fita que no aconseguien des de la temporada 2011-12.

La Pista de Gel de Madrid, escenari d’una emocionant Final Four copera, ha presenciat un partit a la línia dels múltiples que tots dos equips han disputat aquesta temporada: disputat, igualat i amb emoció fins al xiulet final. Amb taules fins a l’últim terç, un gol de Jaime Capillas a 9 minuts per a la conclusió ha donat la victòria al Jaca (3-2), que ha resistit els rampells d’un Barça bolcat a l’empat. Els jacetans amb aquest títol es confirmen com el club més llorejat de l’hoquei gel nacional, amb un total de 16 copes i 13 lligues.

La Copa de SM el Rei 2023 posa el punt final al curs nacional 2022-23, encara que cedeix el testimoni sense moure’s de Madrid al Campionat del Món d’Hoquei Gel 2023 (Divisió II Grup A), que iniciarà el diumenge 16 d’abril amb un Espanya – Israel (19:30h).