L’esdeveniment organitzat per Landing Snowboard va esgotar els dorsals disponibles per a aquest any amb participants des dels 6 als 60 anys.. Nora Cornell i Manex Azula van aconseguir dissabte la victòria en categoria sènior a la competició disputada al sinuós circuit construït per a l’ocasió. La freestyle session de diumenge a l’Era Marmota Snowpark va posar la cirereta a un cap de cap de setmana ple de surf de neu i bon ambient

Hi havia ganes de Banked Slalom a Baqueira-Beret. Els dorsals esgotats i el bon ambient viscut aquest cap de setmana a l’estació aranesa en són una prova. I és que després de l’amarga cancel·lació de la temporada passada per les complicades condicions nivològiques, aquest 2024 a Landing Snowboard s’han pogut treure la espina amb una reeixida tercera edició que consagra l’esdeveniment com una de les cites imprescindibles al calendari de la comunitat snowboarder nacional.

Una festa de presentació a Salardú oberta a tot el públic va donar divendres el tret de sortida al Banked Slalom 2024. Novetat al programa que va tenir una bona acollida i en què es va poder gaudir de la música del raper Emeka i del grup Full Cab .

El dissabte al matí els més de 200 inscrits amb edats compreses entre els 6 i 60 anys estaven convocats a primera hora a Pla de Beret per recollir els dorsals. Dividits en 4 categories masculines i femenines, els participants competirien per més de 10.000€ a premis aportats en material per Quiksilver i Salomon Snowboards, patrocinadors esportius de l’esdeveniment. L’objectiu no era altre que aconseguir el millor temps possible al flamant circuit peraltat construït per a l’ocasió. Per això cada snowboarder disposava de dues rondes cronometrades, comptant per a la classificació final el millor temps de les dues.

Després d’unes rondes de reconeixement, a mig matí el primer rider va fer drop-in a l’starter disposat a dalt del circuit sota unes condicions sol i neu primavera. Les rondes es van anar succeint una darrere l’altra, al mateix temps que el bon ambient i la camaraderia s’anava contagiant entre els participants, fins que cap a les 15 hores l’últim surf de neu va completar la seva segona ronda al Banked Slalom 2024 tancant així la competició.

Quedava per saber els resultats finals de cada categoria, i aquests van ser revelats al lliurament de premis que va tenir lloc a les 16h a Pla de Beret davant el gruix de participants i el públic que es va congregar per a l’ocasió.

Resultats Landing Snowboard Banked Slalom 2024
Groms – 12 anys o menys
Dones
1. Sara Sánchez
2. Mia Lindner
3. Ivette Luna
Homes
1. Ibon Beskaran
2. Leon Bourgault
3. Nil Vega
Rookies – 13 a 18 anys
Dones
1. Laia Gomariz
2. Itziar Pérez
3. Eva Cardona
Homes
1. Manex Rodríguez
2. Axel Domínguez
3. Hernán Navales
Sèniors – 19 a 39 anys
Dones
1. Nora Cornell
2.Leire Pérez-Saeta
3.Clara Scotti
Homes
1. Manex Azula
2. Mathis Bozzolo
3. Mikale Bosc
Legends – 40 anys o més
Dones
1. Diana Alvarez
2. Marion Velten
3. Monika Font
Homes
1.Jamie Philip
2.Ekaitz Isasi
3.Jordi Font