L’estació del Pirineu navarrès Larra-Belagua va acollir els dies 23 i 24 de gener la segona prova organitzada per la FNDI-NKNF, FVDI-NKEF, FADI Aragó i la RFEDI. La prova, coincidint amb els Campionats d’Euskadi, Navarra i Aragó, posen al C.E de Puigcerdà i l’Uzturre segons i tercers classificats respectivament.

El cap de setmana del 23 i 24 de gener de 2021 va arrencar aquesta segona prova de la quarta edició de la Copa d’Espanya d’Esquí de Fons FIS a Belagua amb el Campionat d’Euskadi, Navarra i Aragó. Aquesta competició va ser organitzada per la Federació Aragonesa Esports d’Hivern (FADI Aragó), Federació Basca d’Esports d’Hivern – Negu Kiroletako Euskal Federakuntza (FVDI-NKEF) i la Federació Navarra d’Esports d’Hivern – Nafarroako Neguko Kirolen Federazioko (FNDI-NKNF) , la Reial Federació Espanyola Esports d’Hivern (RFEDI), juntament amb el suport de l’estació d’esquí de pirineu navarrès Larra-Belagua.

Després d’aquesta segona fase a Belagua, el club navarrès Irrintzi amb 3.319 punts, es referma el liderat de la classificació de Copa d’Espanya, seguit del català Club d’Esquí de Puigcerdà, que amb 2.778 punts ascendeix a la segona plaça. Per la seva banda, el club basc Uzturre Club Alpí amb 2.220 punts es col·loca tercer en el rànquing general.

Ens espera un final de campionat molt emocionant en el qual tots els clubs buscaran aconseguir els primers llocs.

Més detalls de la classificació de clubs en aquest enllaç.