El model de botes Edge LYT de Head de utilitza la tecnologia del grafè i una carcassa intel·ligent per brindar un equilibri precís entre el pes i la rigidesa. Si a això li sumem la tecnologia Liquid Fit (el mètode més ràpid i precís de personalització de botes) sentiràs un 100% de flexibilitat i comoditat, i aconseguiràs el 100% del teu rendiment. Si combinem els dos elements, les botes Edge LYT per una banda i el Liquid Fit per un altre, obtenim el que vindria a ser l’equació perfecta.

Botes Edge LYT
Aquestes botes amb tecnologia innovadora et mantindran on vols estar: a les pistes. Vegem quines són les seves característiques principals:

-Pes lleuger = la seva carcassa intel·ligent Grafeno extremadament lleuger i resistent proporciona tota la subjecció necessària sense pes afegit.

-Comoditat = amb aquesta bota d’avantguarda sentiràs uns nivells extraordinaris de confort, amb els quals podràs estar més temps en pistes.

-Control = la seva òptima rigidesa juntament amb la seva construcció d’última generació t’aporta una subjecció excel·lent per esquiar amb més confiança.

A la sèrie Edge LYT que ja coneixem i que és la següent: Edge LYT 110, Edge LYT 100, Edge LYT 100 W, Edge LYT 90 W i Edge LYT 80 W se li suma el nou model Edge LYT 130 que proporciona: un rendiment superior gràcies a un disseny HI-Top per una transferència directa de l’energia de l’esquiador a l’esquí; el sistema DuoFlex per a un excel·lent control dinàmic en els viratges, i el sistema Smart Frame per a majors nivells de suport del darrere i de transmissió de l’energia.

Liquit Fit
El material Liquid Fit proporciona la major precisió possible i una personalització més ràpida (és fàcil d’afegir i igualment fàcil d’extreure si així es desitja). La densitat de l’material assegura el motlle perfecte en l’àrea més crítica de la bota, el turmell i la butxaca de taló.

UN AJUST SUPREM EN QÜESTIÓ DE MINUTS
Com funciona? El procés es pot completar en el moment que adquireixis una bota compatible o més endavant. Portar les teves magnífiques botes a el següent nivell és molt fàcil i només et suposarà uns minuts. Introdueix amb cura per les ranures pertinents els quatre tubs d’injecció fins que la fletxa arribi fins a l’orifici de la injecció. Encaixa la bota d’esquí i tanca totes les sivelles de la primera dent. Protegeix la part inferior de la bota ambla polaina transparent. A continuació s’acobla el cartutx Liquit Fit a la pistola i comença a injectar a el temps que Flexiones suaument els genolls cap endavant i enrere. Col·loca’t en posició d’esquiar i roman així durant un minut. Passat aquest temps, la bota estarà llavors a punt per esquiar.