El ‘claim’ d’aquesta arxiconeguda bota de Head és ‘Esquia millor amb menys esforços’ i no podria ser més encertat. La Edge LYT 110 és una bota versàtil i fàcil de calçar, orientada al rendiment amb la qual dominaràs el viratge des de l’exterior. Una canya d’entrada fàcil ofereix un bon ajust i altes prestacions.
A més, el seu botí adaptable mitjançant calor garanteix uns nivells excel·lents d’ajust, subjecció i transferència d’energia de l’esquiador a l’esquí.

Compta amb una pestanya per nom Duo Flex que bloqueja la bóta al flexionar sense necessitat d’esforços. Amb ella podràs gaudir de nivells màxims de resposta, rebot i transferència d’energia amb el mínim esforç. La principal característica de l’Edge LYT 110 i pel que més crida l’atenció entre els seus seguidors és el seu increïble comoditat portada a la màxima potència. Així mateix, el fet de oferir una duresa de 110 fan d’ella una bota adaptable i compatible amb un llarg nombre d’esquiadors de nivell mitjà-alt.

Si tens el peu ample i el teu és la comoditat sense preocupacions, no busquis més perquè has trobat el model ideal per a tu, que a més és perfectament compatible amb esquís HEAD V-Shape V6, V8 i V10.
Vegem seguidament les principals tecnologies de la Edge LYT 110:
-Grafè: El nou plàstic amb infusió de grafè, combinat amb la nova carcassa Smart Frame, ofereix l’equilibri perfecte entre rendiment, comoditat i disseny lleuger.
-HI-TOP TECH: El contacte directe entre la llengüeta de la bota i la carcassa ofereix un suport extra per esquiar amb més confiança.
-DUOFLEX: La pestanya Duo Flex permet un excel·lent equilibri i control en cadascuna de les parts de l’viratge.
-SMART FRAME: La nova construcció lleugera de la carcassa està dissenyada específicament per a un rebot més dinàmic que millora enormement el rendiment de tots els esquiadors all-mountain.
-PRIMA LOFT: Es tracta d’un material transpirable i ultraliviano que proporciona un aïllament tèrmic eficaç.
-PERFECT FIT: El revolucionari sistema de personalització Perfect Fit proporciona el millor nivell de retenció, comoditat i rendiment.
-FORM FIT: La fórmula Form Fit sosté el peu millor que mai amb la màxima comoditat per a un equilibri i control millorats. En resum, aquesta bota brinda uns nivells superiors de resposta, rebot i transferència de l’energia amb la mínima interacció; ideal per esquiar durant tot el dia a qualsevol tipus de condicions amb total comoditat.