La marca americana Black Diamond ja ha presentat diverses novetats per a l’hivern de 2021. Una nova gamma d’esquís de freetouring per aconseguir el millor powder que arriben l’hivern que ve amb importants millores i innovacions.

IMPULSE 104

Busques un esquí lleuger, que et permeti ascendir per la muntanya i sigui un excel·lent aliat per surar sobre neu pols? Black Diamond el posarà a la venda el proper hivern sota el nom de Impulse 104, un esquí dissenyat per a la muntanya però amb un ADN de freeride inconfusible. L’ample de patí de 104mm li proporciona una capacitat de gir àgil i una gran flotabilitat en neu pols.

La construcció de l’nucli de l’esquí i cants ABS afegeixen certa rigidesa a la torsió proporcionant una transmissió de potència superior i una bona estabilitat per agarrar-se en neu dura. Fabricat a Àustria amb fibra de vidre i fusta d’àlber, l’Impulse 104 és un esquí de freetouring construït per divertir-te com mai. També disponible amb patí de 112mm amb el nom Impulse 112.

IMPULSE 98

Un esquí versàtil, juganer, dissenyat per a nevades que deixen un mar immens de neu pols. Impulse 98 està dissenyat per gaudir la neu pols com vulguis, tot i que és un esquí igualment tècnic quan les condicions ho requereixen. El Impulse 98 presenta un ample de patí de 98mm molt versàtil per als esquiadors de muntanya. És un esquí lleuger, dissenyat per a aquells esquiadors que volen un esquí divertit que puguin carregar-se a l’esquena quan ho requereixin.

Fabricat a Àustria amb fibra de vidre i nucli de fusta d’àlber, la seva construcció garanteix una gran transmissió de potència ideal quan s’utilitza en neu dura.