La Copa d’Espanya Movistar de snowboardcross (SBX) consta de 3 fases i ha estat testimoni de l’explosió d’esportistes de la talla d’Alvaro Romero, que ha estat 2n aquest dissabte, i hi participen, quan la Copa del Món els ho permet , Lucas Eguibar i la resta dels riders del Movistar SBX Team.

El circuit, a la seva 6a edició, ha començat amb aquesta primera prova a l‘estació aranesa de Baqueira Beret i és possible gràcies al suport de Movistar ia la capacitat organitzativa d’estacions, clubs i federacions autonòmiques implicades en les tres fases.

+ GALERIA DE FOTOS: LES MILLORS IMATGES DE LA COPA D’ESPANYA MOVISTAR DE SBX A BAQUEIRA BERET

Aquesta Copa d’Espanya Movistar ha comptat amb la participació de tres integrants del Movistar SBX Team que són Álvaro Romero (NKEF/DALTON), Toni Toledo (FCEH-BST) i Bernat Ribera (FCEH-CSFC) que han mostrat tot el potencial en aquesta competició dàmbit estatal. En aquest sentit, el vencedor a la categoria masculina ha estat el rider català de Spainsnow, Bernat Ribera davant del basc del combinat de Spainsnow, Álvaro Romero, i l’andorrà Mario da Cruz en una gran final que també ha completat l’argentí Facundo Pardo .

En categoria femenina en aquesta primera fase del circuit de Movistar a l’especialitat de SBX, la vencedora ha estat la francesa Lou Soncourt per davant de la basca Naia Aramendia (NKEF-DALTON) i l’andalusa Candela Fuentes (FADI-RURAL). La gran final l’ha tancada en 4a posició la basca Anna Amor (NKEF-BRC).