Ho va tornar a fer. La italiana Marta Bassino va guanyar el seu segon eslàlom gegant seguit a la Copa del Món Audi FIS a Kranjska Gora (SLO), aconseguint la seva quarta victòria al GS aquesta temporada.

Bassino ha estat una esquiadora a tenir en compte en la disciplina tota la temporada. Tot i que també té dues curses no finalitzades, les quatre vegades que ha acabat una cursa l’ha guanyat. Aquest passat diumenge semblava que podria suposar un desafiament per a Bassino, que va quedar en segon lloc per darrere de Mikaela Shiffrin després de la primera baixada.

[EL VÍDEO DE LA VICTÒRIA DE MARTA BASSINO]

Però la nord-americana va perdre molt de temps a la meitat inferior del recorregut i finalment va haver de conformar-se amb el sisè lloc. El segon lloc va ser per a la suïssa Michelle Gisin, que abans d’aquest cap de setmana no s’havia guanyat el podi d’eslàlom gegant de la Copa del Món i s’allunya de Kranjska Gora amb dos al seu crèdit. Gisin va pujar un lloc a la segona carrera després d’acabar en la tercera posició a la primera baixada. Completava el podi l’eslovena Meta Hrovat, que només va guanyar el seu tercer podi de la Copa del Món. L’última vegada que va pujar al podi va ser fa exactament un any, durant el mateix cap de setmana de cursa a Kranjska Gora.

El següent cap de la gira femenina de la Copa del Món d’Audi FIS és el tradicional cap de setmana de velocitat a Crans Montana (SUI). El complex de Wallis acollirà una super-G.