El Trofeu Candanchú Esquí Club ha estat el primer dels 6 circuits d’Audi quattro Cup 2023. Un esdeveniment coordinat pel Candanchú Esquí Club, la Federación Aragonesa de Deportes de Invierno (FADI) i la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI). Un circuit on ha abundat l’esportivitat, l’afany de superació i la diversió

La 1a prova del circuit Audi quattro Cup d’esquí alpí U12/10 ha arrencat ja amb el Trofeu Candanchú Esquí Club. Una competició d’alt nivell que ha comptat amb més de 180 participants, on els esportistes han posat en joc el seu talent sobre les pistes, compartint els grans valors de l’esquí.

La cursa, coorganitzada pel Candanchú Esquí Club, la Federación Aragonesa de Deportes de Invierno (FADI) i la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI), ha comptat amb la participació d’esquiadors d’entre 8 i 12 anys de diferents clubs, entre els quals hi ha la futura generació de professionals del nostre país.

+ GALERIA D’IMATGES – LES MILLORS FOTOS DE L’AUDI QUATTRO CUP DE CANDANCHÚ

“El circuit d’Audi quattro Cup a Candanchú representa una de les proves més importants a les categories U12/10, no només a nivell local sinó també a nivell autonòmic. És un dels dies de més alta ocupació de la temporada i això crea un ambient especial i competitiu a l’estació”, afirma Stephan Pantoja, director comercial de l’estació de Candanchú.

Durant tota la jornada, s’han viscut grans moments plens d’emoció entre els esquiadors de primer nivell. Durant i després de les curses, familiars, amics i participants han pogut gaudir de diferents activacions al Village: des d’un simulador de conducció de realitat virtual fins a un Scalextric amb cotxes d’Audi o un estand de life hacks amb productes reciclats. Totes pensades entorn dels valors fonamentals d’Audi: sostenibilitat, tecnologia i digitalització.

El Village, a més, ha esdevingut l’escenari de l’entrega de premis un cop acabada la competició. Representants del Candanchú Esquí Club, de la RFEDI, i de l’Audi Center Saragossa, han fet el lliurament de les medalles als esquiadors i esquiadores U12/10 més ben classificats a les seves respectives categories.

Resultats oficials del Trofeu Candanchú Esquí Club – Audi quattro Cup 2023

La guanyadora a la categoria U10 femení d’aquest circuit Audi quattro Cup 2023 ha estat Alejandra Carrasco del Club d’Esquí Mític. En segona posició, Wanda Galera de Ski Navarra i en tercera, Valeria Brea del Conty Esquí Club.

A U10 masculí, el vencedor ha estat Telmo Antúnez, de Cerler. En segona posició, Ángel Valero, del Club d’Esquí Mític i ha tancat el podi Jon Amostegui, del CEC.
A la categoria U12 femení, el millor temps de la cursa ho ha aconseguit Carla Pérez de Formigal, seguit de Blanca Gómez de Tecalp i Inés Martínez del club CESVA.
A U12 masculí, ha resultat vencedor Yago Machado del Club d’Esquí Mític i l’han seguit Alberto García i Tirso Valdés, tots dos de Kombi Ski Team.

Calendari 2023 del circuit esquí alpí Audi quattro Cup

● 04.02.2023 – Candanchú – TROFEU CANDANCHÚ ESQUÍ CLUB- organitzada pel Candanchú Esquí Club (CEC)

● 11.02.2023 – Baqueira Beret – 26è Trofeu Amics de Montgarri – organitzada pel Club Aranès d’Esports d’Iuern (CAEI)

● 18.02.2023 – La Molina – 25è Trofeu Pista! Pista! – organitzada per La Molina Club d’Esports (LMCE)

● 04.03.2023 – Cerler – XXVI TROFEU PITARROY – Organitzada per l’Esqui Club Cerler Aneto (ANETO)

● 08.04.2023 – Sierra Nevada – Carolina Ruiz Challenge – Organitzada pel C.D.SKI CLUB GRANADA, la Federació Andalusa d’Esports d’Hivern

● TBC – Valgrande – Pallers.

Més informació a la web d’Audi quattro Cup: www.audiquattrocup.es