Ander Mirambell ha finalitzat en 25è lloc (1: 09.25) la cita que la Copa del Món de Skeleton ha celebrat aquest matí de divendres a Saint Moritz, Suïssa. El pilot espanyol ha pagat car una relliscada en l’arrencada en una mànega molt ajustada i, malgrat un pilotatge i unes velocitats a el nivell dels millors (136,7 km / h al punt de mesurament) s’ha
quedat a les portes de classificar-se per la segona mànega.

Ander Mirambell mostrava, en primer lloc, la frustració pel resultat en relació a les sensacions acumulades durant els dies previs: “Els entrenaments havien estat magnífics, dels millors de l’any. Ahir vaig estar fins i tot marcant les velocitats punta absolutes més altes, però avui ens hem portat poc premi i no hem cobert l’objectiu “. L’espanyol ha empès millor el trineu que l’any passat, però una relliscada ha castigat de manera gairebé decisiu seves opcions: “He salvat la caiguda de miracle, però el pitjor és que sense aquesta desena perduda hauríem gairebé arribat a el top 20. Perquè el pilotatge ha estat a un nivell molt alt. Excepte un petit error en la penúltima corba, en què he fregat el mur, he estat còmode, arribant a 136,7 km / h de punta en un dia en què només els millors han passat a l’137. Aquesta marca amb una sortida així és per estar content”.

En l’actuació d’Ander s’ha creuat un enemic inesperat a Saint Moritz, l’ordre de sortida, unit a la meteorologia: “En aquest circuit sortir a la fin sol ser beneficiós, però avui el temps ha causat el contrari. Les temperatures han pujat per sobre de zero a la part alta de la pista, estovant el gel i creant una espècie de pasta que ha alentit els primers sectors de la pista. Això ha quedat evidenciat en la segona mànega, en què no s’han millorat els temps. Ens ha faltat algun detall de configuració de l’trineu per compensar aquest handicap”.

Ander Mirambell se centrarà ara en seguir afinant la seva posada a punt de cara al Mundial al circuit d’Altenberg. A aquesta setmana d’entrenaments seguirà el seu treball com a entrenador durant el Mundial Júnior, i després de nou tornarà a Saint Moritz per al primer Campionat d’Espanya.