El casc Radar de Head ha guanyat recentment el RED HOT DESIGN AWARD 2020, un dels guardons de disseny més importants deL món, amb un producte creat pel dissenyador de la casa HEAD Till Verlohr. Aquest fet, subratlla una vegada més la rellevància d’aquest producte en termes d’innovació, disseny i funcionalitat.

L’objectiu dels RED HOT DESIGN AWARD 2020 no és altre que el de reconèixer la qualitat i innovació de dissenyadors i fabricants en la creació de nous productes domèstics i professionals. Els guardons, creats el 1955, es lliuren anualment en una cerimònia a Alemanya i els productes guanyadors s’exhibeixen després al museu de Red Dot  Zollveirein, Essen.

6 raons per Radar:
1. Disseny revolucionari
2. Ventilació ajustable
3. Resistent a l’aigua i al vent
4. Ajust Sphere Fit
5. Diferents lents Radar
6. Sistema d’intercanvi de lents

Les característiques clau d’aquest nucli revolucionari podrien resumir-se en: gran lleugeresa, formes modernes i nou disseny, ajust perfecte, un extra de comoditat i tota la seguretat necessària. El casc perfecte a joc és el que ni tan sols sents, o no és veritat?

La innovadora combinació d’un casc amb visera i els avantatges de portar ulleres protectores han fet de l’Radar un producte que destaca per la seva ajustament, estil i rendiment, i així ho demostren els seus nombrosos premis.

Tant el casc Radar com el Rachel van guanyar el premi a millors cascs de l’any, un guardó concedit pel jurat dels PLUS X AWARD.