Entre el 22 i el 29 de desembre 2 esportistes de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI-Spainsnow) tornaran a competir a Copes del Món FIS d’alpí a Itàlia i esquí de fons a Suïssa.

Quim Salarich (LMCE-FCEH) l’esquiador de Malla habitual de La Molina i que forma part de l’equip B d’esquí alpí de la RFEDI ha tingut un inici de temporada fulgurant aconseguint la primera classificació en una 2a mànega de Copa del Món FIS i aconseguint la històrica 15a posició final a l’eslàlom (SL) el diumenge 12 de desembre a Val d’Isere (FRA). El 22 de desembre té cita a la Copa del Món de SL a Madonna di Campiglio, molt motivat gràcies als resultats d’aquesta temporada, amb tan sols cinc curses, a banda del Top 15 en Copa del Món, també va obtenir una 8a posició a la Copa d’Europa d’eslàlom a Obereggen (ITA) i va guanyar els nacionals d’Albània que es van celebrar a Kronplatz el 19 de desembre passat.

Imanol Rojo (UZTURRE-NKEF), el fondista guipuscoà, es desplaça fins a Lenzerheide (Suïssa) per participar a la prova de Sprint que es disputarà el dimarts 28 de desembre i tancarà l’any amb els 15 km estil lliure el dia 29 de desembre. Imanol arriba amb molt bones sensacions i espera millorar els resultats de la passada Copa del Món a Davos (Suïssa) del 12 de desembre, també de 15 km estil lliure, que va acabar a la posició 43 i una setmana abans, a la Copa del Món de Lillehammer (Noruega) a la mateixa especialitat havia estat el 46.