El 5% de la recaptació de les entrades es destinarà a les associacions Hi arribarem i Special Olympics Andorra. Per gaudir entre setmana de les curses de velocitat a l’Àliga d’El Tarter des de les graderies el tiquet té un preu de 15 euros per dia. Els passis de cap de setmana per a les proves tècniques a l’Avet de Soldeu tenen un preu de 20 euros la jornada

El Comitè Organitzador de les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí Andorra 2023 ha posat a la venda avui les entrades de l’esdeveniment que tindrà lloc el pròxim mes de març als sectors de Soldeu El Tarter de Grandvalira. Els tiquets, que ja es poden adquirir des de https://events.grandvalira.com/ca/grandvalirasoldeuworldcup/entrades  , permeten reservar seient a les graderies durant els dies de cursa. Aquesta plaça donarà accés a gaudir amb comoditat de l’espectacle esportiu que oferiran els millors corredors del planeta, i a viure un ambient irrepetible a partir de les accions de dinamització previstes a les zones de grades.

El preu per assistir a les proves de velocitat i al paral·lel per equips que se celebraran els dies 15, 16 i 17 de març a la pista Àliga és de 15 euros per dia. Les curses tècniques del cap de setmana a la pista Avet tenen un preu de 20 euros per jornada. Els infants fins a 12 anys tindran accés gratuït a les graderies. En la línia estratègica fixada en la candidatura dels Campionats del Món Andorra 2029 de millorar en els valors de l’accessibilitat i la inclusió, el 5% de la recaptació de les entrades es destinarà a dues associacions del país: Hi arribarem!, i Special Olympics Andorra. El primer col·lectiu incorpora persones amb diversitat funcional amb un fort vincle amb la muntanya, i el segon, amb persones amb discapacitat intel·lectual que tenen lligam històric amb l’estació de Soldeu El Tarter. En aquest sentit, i de cara a l’esdeveniment, l’organització reservarà un nombre de places a la fila zero de les graderies per fer més accessible la cita esportiva més important del país de la temporada.

Entrades per a la cerimònia d’inauguració

El Comitè Organitzador ha fixat un import de 5 euros l’entrada per assistir a l’espectacular cerimònia d’inauguració que se celebrarà el 13 de març. Aquest passi permet reservar seient a les graderies que s’ubicaran a la plataforma de Soldeu des d’on es podrà gaudir des de primera línia del show d’animacions audiovisuals. Tota la recaptació de les entrades es destinarà al programa de formació de l’esquí base de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE).

Venda de productes VIP

L’organització ofereix la possibilitat d’adquirir fins a cinc opcions VIP per viure l’esdeveniment. Més enllà de les curses, la cita es convertirà en un espai de trobada en el qual entre les diferents activacions, la gastronomia hi tindrà un paper rellevant. Una de les propostes és el VIP Lounge Àliga que es localitzarà a tocar de la pista de Copa del Món d’El Tarter, amb esmorzar i dinar, accés a les graderies amb servei de bar, regal de benvinguda i altres continguts exclusius. Un producte similar és el VIP Lounge Hermitage que s’activarà durant el cap de setmana a Soldeu des de la privilegiada terrassa de l’Sport Hotel Village amb vista a la pista Avet.

A les graderies ubicades a la plataforma també s’habilitarà el producte VIP All Star Tribune amb unes inigualables vistes de l’escenari de competició, servei exclusiu de bar i obsequi de benvinguda a peu de pista. A més, s’ofereix la possibilitat de combinar l’experiència donant accés a la zona VIP de la terrassa i a la de les graderies amb el producte VIP Gold Valira. D’altra banda, una de les novetats que incorpora aquesta edició és l’opció VIP amb esquís que es destina a esquiadors amb un nivell expert, i que permetrà endinsar-se en la Copa del Món de la mà d’un guia professional, ser molt a prop dels corredors i gaudir d’espais restringits al públic general a tocar de la competició.