Peak Performance organitza una cita a Andorra amb els riders del Freeride World Tour. El punt de trobada serà la botiga Peak Performance d’Illa Carlemany on els riders de la marca estaran signant autògrafs i fent-se fotos amb tots els presents. Allà també podràs recollir entrades gratuïtes per veure al cinema els millors treballs audiovisuals dels riders. Vas a perdre-t’ho?

Coincidint amb la prova que se celebra aquesta setmana a Ordino Arcalís, la tarda de el 28 de febrer la botiga Peak Performance d’al centre comercial Illa Carlemany d’Escaldes Engordany, reunirà alguns dels riders que esponsoritza la marca sueca com Kristofer Turdell, Hedvig Wessel, Carl Regner, Elisabeth Gerritzen, Tao Kreibich i Yu Sasaki per signar autògrafs i fer-se fotos amb els presents.

Després del esdeveniment a la botiga, es realitzarà un passi exclusiu en el cinema de el centre comercial on es visualitzaran un conjunt de films protagonitzats pels riders. La botiga de Peak Performance Andorra posa a disposició de tots els aficionats un nombre limitat d’entrades gratuïtes.

Com aconseguir entrades gratuïtes?

És important que reservis les entrades amb antelació enviant un mail a peak@illa.ad o trucant a el telèfon +376818026. El cinema d’Illa Carlemany té un aforament limitat, així que recorda fer-ho com més aviat millor, ia les entrades volen.

El mateix dia de la premier, a partir de les 18h de la tarda podràs recollir les entrades a la botiga i conèixer als riders que estaran a la botiga Peak Performance d’el centre comercial.