A Vallter 2000 hi ha l’opció de fer diferents excursions amb raquetes de neu per poder gaudir de l’entorn natural que ofereix. Les excursions poden ser d’itinerari lliure o guiat. És una activitat tant per a famílies com per a esportistes avançats.


ITINERARIS LLIURES AMB RAQUETES DE NEU:

Vallter disposa de 7 itineraris per fer amb raquetes de neu per a tots els nivells, des de famílies amb nens fins a esportistes avançats. Amb començament al pàrquing de la cota 1910m al llarg de tota la zona d’Ull de Ter fins la cota a 2550m de l’estació.


ITINERARIS GUIATS:

A Vallter us oferim l’oportunitat d’iniciar-vos amb les raquetes de neu, així com excursions guiades tot el matí.

Bateig de Raquetes de Neu: Sortides on es realitzarà un circuit circular des de l’estació amb un desnivell i distància moderada, que tothom pot realitzar. Durant l’excursió els participants coneixeran la muntanya hivernal i els elements que en formen part.

Cal reserva prèvia.


GUIES DE MUNTANYA NORD SUD

Bateig de Raquetes de Neu
Sortides col·lectives de 10.00h a 12.00 h i de 12.00 h a 14.00 h on es realitzarà un circuit circular des de l’estació amb un desnivell i distància moderada, que tothom pot realitzar. Durant l’excursió els participants coneixeran la muntanya hivernal i els elements que en formen part.

Excursió matinal amb Raquetes de Neu
Possiblement l’esport més semblant a l’excursionisme tradicional, amb la diferència que es realitza sobre un medi en constant canvi, la neu. Amb l’ajut d’unes raquetes, bastons i un material de seguretat els participants descobriran la muntanya hivernal, caminaran i faran tallers, segons preferències. L’activitat té una durada de 4 hores.

Excursió nocturna amb Raquetes de Neu + sopar
Excursió amb raquetes sota la llum de la lluna i/o estrelles. Es realitzarà un circuit circular des de l’estació amb un desnivell i distància moderada. El preu inclou lloguer de raquetes, guia de muntanya i el sopar. Grup mínim 8 participants.

Més informació al  web de Guies Nord Sud