Petra Vlhova va tornar a agafar l’embragatge, guanyant la cursa d’eslàlom de la Copa del Món d’Audi FIS d’Are (Suècia) amb un marge de 0,20 segons per davant de l’austríaca Katharina Liensberger. El tercer lloc va ser per Mikaela Shiffrin, que va quedar assegut a 0,64 segons.

Amb la victòria, Vlhova va obtenir punts valuosos en la seva recerca del títol general. Ara lidera Lara Gut-Behrami (SUI) amb 64 ​​punts, amb demà un altre eslàlom programat. Han estat les mateixes tres dones lluitant entre elles tota la temporada a l’eslàlom, i avui no ha estat diferent, ja que la persecució va continuar després de la primera tirada, que va suposar a Vlohva 0,41 segons per davant de Shiffrin i Liensberger a poca distància del tercer.

Liensberger es va avançar un lloc a la segona carrera, gràcies en part a un rar error de Shiffrin a la meitat de la segona carrera, que va costar un temps valuós als nord-americans.

Les condicions de neu suau també van causar estralls en molts altres camps de sortida, sobretot a la segona màniga amb diversos DNF al llarg del dia. Per a Vlhova, va ser la seva quarta victòria d’eslàlom de la temporada. Encara és matemàticament possible que Liensberger o Shiffrin capturin Vlhova per al petit globus, però és molt poc probable donada la consistència de les tres dones en aquest moment.

Actualment, Vlhova té 85 punts d’avantatge sobre Shiffrin i té 90 punts d’avantatge sobre Liensberger. Demà, Vlhova intentarà distanciar-se de Gut-Behrami amb un segon eslàlom a Are, a partir de les 10:30.