Un equip tècnic de la Federació Internacional d’Esquí i Snowboard (FIS) va visitar el dijous 13 de juny la pista i les instal·lacions on es disputaran els dos eslàloms masculins de Copa d’Europa previstos per als dies 6 i 7 de febrer de 2025.

Amb acumulacions de neu encara ben visibles als cims dels pics més alts de la Val d’Aran i Valls d’Àneu, diversos responsables de la FIS van realitzar a mitjans de juny la visita tècnica preceptiva a l‘Stadium Fernández Ochoa de Beret per reconèixer la pista homologada i resta de les instal·lacions que s’oferiran als esquiadors de Copa d’Europa el febrer del 2025. La prova ja és al calendari FIS, però el vistiplau oficial i definitiu per part d’aquesta entitat es donarà al setembre.

El coordinador de la Copa d’Europa masculina, Wim Rossel, i el coordinador de les Copes Continentals i de la d’Europa femenina, l’olímpic Jordi Pujol, van visitar Beret de la mà de l’equip tècnic de Baqueira acompanyats d’Alex Barés, director general, i del també olímpic i director comercial, Xavi Ubeira.