Des de 1960, quan Bollé va llançar les seves primeres ulleres d’esquí, la marca ha continuat la seva llarga tradició de donar suport l’excel·lència. Aquesta excel·lència ha estat demostrada una vegada més per Alexis Pinturault, qui va triomfar a Lenzerheide, Suïssa, a la Copa del Món d’Esquí FIS per emportar-se el Globus de Vidre per primera vegada i el Globus d’Eslàlom Gegant.

Tot un regal per al campió de la Copa del Món que va complir 30 anys aquest mateix dia. Excepcionalment versàtil, el sobrenomenat ‘Bèstia’ que competeix en Slalom Gegant, Eslàlom i Super G és l’esquiador francès més reeixit en la història de la Copa del Món amb 34 victòries.

És el primer francès a guanyar el Global Globe des Luc Alphand el 1997, un altre dels ambaixadors de l’esquí de Bollé. Bollé està excepcionalment orgullós de tenir a Alexis en la seva família i l’estreta relació que té amb l’esquiador ha portat a Alexis a treballar regularment amb la marca. Per celebrar aquesta història d’èxit, Bollé ha realitzat ‘Vision’, un documental exclusiu sobre la seva consagració que mostra darrere d’escena de la seva sorprenent èxit.

“Alexis és un perfeccionista, cada detall li importa, com cada centèsima de segon quan corre. L’enfocament absolut és fonamental per a Alexis, constantment empeny la seva velocitat i límits mentre combina el control i l’equilibri essencials i en cada etapa de la cursa, la seva visió és absolutament primordial. És realment inspirador treballar amb un campió així i Alexis ens impulsa a millorar contínuament els nostres productes i serveis. Els seus comentaris i suggeriments són de gran ajuda per al nostre equip”, diu Louis Cisti, vicepresident de màrqueting de Bollé Brands.

Parlant de la seva victòria, Alexis afegeix: “Va ser un final de temporada molt emocionant, amb la situació de classificació encara molt oberta, qualsevol cosa podria haver passat. Va ser un dia fantàstic i també en el meu aniversari. Vull agrair al meu equip i socis que em donen suport d’una manera excel·lent, a Bollé pel seu gran compromís, productes i servei. Ha estat un plaer portar i treballar amb Bollé, una marca francesa rica en història que innova contínuament. Van estar amb mi en cada pas de el camí per aconseguir la Copa del Món i han estat amb mi durant tots aquests anys”.

La creació de la màscara Signature Edition Nevada és un exemple perfecte de la feina de l’equip de Bollé amb Alexis. Llançat a la tardor de 2019 i amb la lent fotocromática Phantom més tècnica de Bollé, segueix sent un dels més venuts de la marca. Alexis ha competit durant tres temporades completes amb les ulleres Nevada combinades amb el casc Medalist Carbon Pro (Mips) i per l’eslàlom amb el casc Mute (Mips). Alexis demostra que els productes de Bollé ofereixen més que una promesa: realment es pot confiar en ells a el més alt nivell i en les condicions més desafiants.