La nova col·lecció Vibram FiveFingers V-Lynx debutarà a la fira que se celebrarà a Munic del 28 al 30 de novembre, juntament amb altres models clàssics del calçat minimalista de cinc dits

ISPO, la fira internacional de Munic, representa el principal esdeveniment firal a escala internacional pel món dels esports d’hivern i del sector. L’edició del 2023 serà l’ocasió per al debut de Vibram FiveFingers V-Lynx, la nova sabatilla minimalista de cinc dits per a tardor/hivern 2024 de Vibram, líder mundial en el desenvolupament i la producció de soles de goma d’alt rendiment.

Com tots els altres models de la col·lecció FiveFingers, V-Lynx neix del desig de redescobrir la connexió profunda entre el cos i l’entorn natural, però també de la necessitat d’un producte càlid per a la tardor i l’hivern, que combini estil, comoditat, funcionalitat i versatilitat.

V-Lynx neix del desig de redescobrir la connexió profunda entre el cos i l’entorn natural, però també de la necessitat d’un producte càlid per a la tardor i l’hivern

Pertanyent a la categoria “warm-winter-water”, aquest calçat està dissenyat per a l’ús diari gràcies a la part superior hidròfuga d’alta qualitat, que proporciona una protecció impermeable excel·lent. S’adapta a qualsevol ajustament i permet una gran llibertat de moviments, gràcies al fàcil calç que proporciona la presència del tancament de cremallera termosegellada que s’estén fins a la meitat de l’empenya. La presència de l’elàstic lateral millora l’aïllament tèrmic intern, igual que l’innovador material encoixinat.
El compost de la sola Vibram Megagrip de 4 mm ofereix unes propietats de subjecció incomparables tant en terreny sec com mullat, alhora que manté un equilibri òptim entre estabilitat i flexibilitat. Aquest compost és una fórmula premium per a outdoor que, mitjançant aquest producte, s’ofereix per a un ús més urbà i quotidià.

Aquest calçat lleuger estarà disponible en tres colors diferents tant per a home com per a dona: Black, Blue i Silver Pine.

La V-Lynx és la proposta definitiva per als que busquen el màxim confort i protecció tèrmica sense renunciar al disseny i estil únics de Vibram FiveFingers fins i tot durant la temporada hivernal. Estarà disponible per a la seva compra anticipada a les botigues de Milà i Montebelluna, així com a la seva botiga en línia.

A ISPO23, Vibram FiveFingers V-Lynx s’exhibirà juntament amb el model KMD Evo, un dels productes més venuts de Vibram en termes de sostenibilitat. La sola utilitza el compost Vibram Ecostep Recycle, fabricat amb un mínim del 30% de cautxú Vibram reciclat.
Llançat el 1994, Vibram Ecostep Recycle és el primer compost ecològic pioner, la referència mundial de soles de cautxú reciclat, una innovadora combinació de sostenibilitat i rendiment que ofereix una major durabilitat i adherència en superfícies seques i mullades.

Aquesta sabatilla versàtil, que presenta una part superior de punt i un sistema de llaçada ràpida, així com una plantilla dʻEVA de 2 mm i una entresola de 6 mm, és adequada per a entrenaments en interiors i exteriors, com fitness, halterofília, cardio i altres exercicis de gimnàs. Els colors disponibles per al públic seran Black i Warm Taupe/Sage per a la versió masculina, i Black i Black/Lilac per a la versió femenina.

Més informació en aquest enllaç