En ple confinament, Baqueira Beret, ha estat protagonista de la venda de l’apartament més car mai venut a la zona, segons informa ‘El Confidencial’, fet que demostra un cop més que el mercat de luxe segueix mostrant símptomes de fortalesa, tot i la crisi sanitària i econòmica desencadenada pel coronavirus.

L’operació, tal com informa ‘Aran Notícies’, s’ha tancat per via telemàtica a causa de la pandèmia de coronavirus. Es tracta d’un habitatge tipus dúplex de 233 metres quadrats -amb quatre places de ‘pàrquing’, quatre trasters i quatre guardaesquís, i accés directe al telecabina que porta a l’estació d’esquí-, agrupat en la promoció que ha estat batejada com Pleta Arriu i que es presentava amb aquestes paraules al web de la promotora: La Pleta Arriu, situada enfront de les pistes de Baqueira, és la col·lecció de cases més exclusiva de la zona. Dissenyades amb els materials més nobles, les nostres 38 cases d’entre 360 i 530 metres quadrats inclouen comoditats extraordinàries com ski room, zona d’aigües i home cinema per oferir una experiència d’esquí excepcional. Al costat de foc o gaudint de la vista davant dels seus grans finestrals, Arriu es convertirà en el punt de trobada perfecte per a la família, un lloc càlid on tornar, retrobar-se i reunir-se any rere any”.

El preu de venda era de 1,9 milions d’euros, en un promoció de Grup Avintia de més de 50 milions i 38 casas de luxe.

L’última promoció que es va construir es va acabar de comercialitzar el 2017, mentre que fa poc més d’un any, Grup Avintia –promoció que es caracteritza per la seva tendència al luxe, tal com es pot veure en la presentació que fan al seu propi web: “la nostra passió és la d’unir clients sofisticats amb propietats excepcionals”– a comprar l’última gran bossa de sòl finalista: 60.000 metres quadrats sobre els quals està aixecant la urbanització més luxosa de la zona i que suposarà una inversió de més de 50 milions d’euros, sense comptar el preu de terra.