L’estació de la Massana ha començat de manera forta la temporada d’hivern i fa un balanç molt positiu. Així doncs, l’estació supera les previsions d’obertura gràcies a les precipitacions que han permès augmentar fins al 91% el nombre de pistes obertes tant al sector de Pal com al sector d’Arinsal. La climatologia en alguna ocasió com el passat diumenge dia 5, van obligar tancar certes zones del sector d’Arinsal però tot i així, des de dilluns el nombre de pistes obertes s’ha mantingut. En funció del sector, els esquiadors es podien trobar amb gruixos de neu de fins a 90 cm amb una qualitat de neu pols.

En total, Vallnord – Pal Arinsal ha rebut durant aquests últims 5 dies un total de 18.440 esquiadors a l’estació, ja sigui amb l’ús del forfet de temporada, forfet de dia, passi de vianant. El dia amb més afluència va ser el dilluns. Pel que fa les activitats, famílies i amics han pogut gaudir fins a 11 activitats alternatives a la neu com el Simulador Virtual d’Esquí, la Big Zip o un clàssic que agrada a totes les famílies, la pista de trineus. Finalment, els clients també han pogut aprofitar de les diferents opcions gastronòmiques de l’estació, en total d’11 restaurants. També s’ha pogut estrenar els sopars d’alta muntanya al Pla de la Cot.

Així mateix, amb l’objectiu que tothom pugues esquiar, Vallnord – Pal arinsal i Soldeu – El Tarter van oferir als joves, infants i universitaris del país l’oportunitat d’esquiar gratuïtament. Aquesta condició es va fer efectiva el cap de setmana per a tots així com el dimecres dia 8 de desembre. Els altres dies, només estava disponible per als universitaris. En total, EMAP ha entregat 480 passis.

Estació controlada
Es destaca a la vegada els controls de certificats COVID. Tal i com es va indicar, les estacions del país donen tres opcions de certificats, entre elles, el certificat de vacunació, certificat de recuperació o un certificat de prova diagnòstica en format TMA, PCR amb 72 hores d’antelació o TRA amb 12 hores d’antelació. Tots els controls s’han efectuat a diferents punts de l’estació sense cap incidència. Pel que fa als punts de restauració, han estat controlats tots els clients per poder accedir. Aquesta inauguració ha estat un gran inici de temporada i bona posta a punt de l’estació.

PREVISIÓ PELS PROPERS DIES
Vallnord – Pal Arinsal preveu mantenir aquesta previsió d’obertura durant els propers dies i augmentar l’obertura durant el cap de setmana al 100% de pistes, una previsió que podrà dur-se a terme gràcies a les últimes precipitacions. L’estació tindrà connectats tots els sectors, així com també estaran oberts tots els circuits d’esquí de muntanya i de raquetes. La restauració també és mantindrà en funcionament quasi en la seva totalitat així com les activitats alternatives.