EMAP ha rebut la certificació Biological Risk Control de la mà de OCA Global. Aquesta certificació és vàlida per al servei, neteja, desinfecció, manteniment i gestió del risc de la COVID-19 i a la vegada, protegeix envers a altres tipologies de virus i bactèries. Garanteix la correcta execució dels protocols establerts per l’estació per reduir al màxim el risc de contagi dins de les instal·lacions de Vallnord – Pal Arinsal. Durant els propers mesos d’obertura, l’estació serà de nou auditada per confirmar la correcta aplicació d’aquests protocols, que permetran seguir mantenint la certificació.

Aquest certificat recalca la feina i l’esforç realitzat per part de tot l’equip de Vallnord – Pal Arinsal

De totes les mesures establertes per Vallnord – Pal Arinsal (consultar aquí), l’estació destaca la implementació de vinils antimicrobians PURE ZONE® en totes les superfícies de contacte així com el tractament d’espais tancats amb la tècnica de neteja fotocalítica d’ECA System®. A la vegada, es potencia el servei de neteja i ventilació durant tota la jornada en espais comuns d’atenció al client, merchandising, restauració i oficines. S’ha optat també per la reducció del 100% en la impressió de plànols físics i cartes de restauració per evitar la transmissió física de paper, potenciant a l’hora, l’ús de la APP de l’estació.

I finalment, l’estació ofereix un test d’antigen setmanal a tots els treballadors de l’estació.

L’objectiu d’aquest certificat és donar seguretat a tots els treballadors i sobretot als clients de l’estació. Es demostra que EMAP compleix tots els protocols i sistemes de prevenció per fer front a la COVID-19. Avalua a la vegada que s’ha fet una correcta identificació dels riscos i que s’ha creat un pla de contingència detallat. Tal com destaca Maria Zorzano, coordinadora de protocols COVID, “aquest certificat recalca la feina i l’esforç realitzat per part de tot l’equip de Vallnord – Pal Arinsal. Es continuarà treballant per mantenir aquest nivell de seguretat a l’estació”.