Vallnord – Pal Arinsal augmentarà al 100% l’obertura de les seves pistes. Les nevades del mes de novembre i la feina realitzada durant la prèvia a l’obertura amb neu de cultiu han estat una bona posada a punt pel pont de la puríssima. L’estació tindrà connectats tots els sectors i obrirà les 46 pistes i dels remuntadors, ho farà amb el 97% del ginys disponibles per a tothom. Pel que fa a l’estat de la neu, els esquiadors es podran trobar fins a gruixos de neu de 30 cm a cota baixa i 60 cm a cota alta amb qualitat de neu pols.

Les precipitacions que s’esperen en les properes hores, podran ajudar a augmentar els gruixos de neu i seguir treballant en la neu de cultiu i preparació de neu, però pel cap de setmana es preveu una bona temperatura i condicions.

Així mateix, pel que fa a les activitats alternatives, Vallnord – Pal Arinsal, que ha treballat durant l’estiu en el manteniment dels circuits i en la diferenciació de les modalitats pràctica d’esports de neu, tindrà disponible tots els circuits d’esquí de muntanya i de raquetes de neu per als seus clients. En activitats d’aventura per als més petits i per a adults, també obrirà el pont al 100%. Els clients podran gaudir d’activitats com el tradicional Big Zip i pista de trineu o les novetats Snowtrike i buggies, entre altres. També es comptarà amb el telefèric que uneix els dominis d’Arinsal i de Pal i el telecabina que connecta el centre de la parròquia de la Massana amb el peu de pistes de Pal i el telecabina d’Arinsal.

Gastronomia disponible a tothom
Els clients podran gaudir a la vegada de la gastronomia en un entorn natural, ja que 12 restaurants estaran disponibles tant a Pal, Arinsal i al Coll de la Botella. Els clients podran escollir en funció del seu gust, el tipus de restaurant. Però com ja és tradicional, també tindran disponible els sopars d’alta muntanya al Pla de la Cot, amb disponibilitat de reserves que es poden efectuar a través d’email o telèfon.

Forfets de dia no consecutius
Vallnord – Pal Arinsal ofereix als seus clients forfets de dia no nominatius, és a dir, que aquests es poden utilitzar quan el client vulgui i per la persona que vulgui per utilitzar qualsevol dia de la temporada, fins al 13 d’abril. Els clients que realitzin reserves online amb més de 48 hores d’antelació, podran gaudir fins a un 15% de descompte en el seu forfet de dia de Vallnord – Pal Arinsal. L’obertura del 100% de les pistes així com dels ginys, no hi haurà limitació d’aforament gràcies al gran nombre d’instal·lacions obertes.

Més informació sobre Vallnord – Pal Arinsal: www.vallnord.com/pal-arinsal