L’estació de la Massana ja té definida la seva proposta d’obertura per aquesta temporada pendents de conèixer l’evolució de la pandèmia i la flexibilitat dels països veïns. L’estratègias’ha basat en oferir les millors prestacions tant als practicants de l’esquí alpí com de les diferents modalitats de muntanya.

Vallnord -Pal Arinsal va iniciar la temporada a inicis del mes de gener i a hores d’ara ja ha fet una planificació general. Així doncs, l’estació mantindràl’obertura parcial de les seves pistes fins alPic de Cubil durant tota la temporada. La zona del Coll de la Botella i Setúria (dins del sector Pal), així com el sector d’Arinsal estaran obertsper a la pràctica d’esquí de muntanya, raquetes i altres que no són l’esquí alpí.

El director de l’estació, Josep Marticella assegura que“hem elaborat una estratègia que permeti una dinamització dels dos sectors. Hem decidit destinar Pal a l’esquí alpí tant pel que fa els quilòmetres de pistes com per assegurar el màxim de dies esquiables per les condicions meteorològiques”.

Per la seva banda, els esquiadors d’esquí de muntanya, raquetes i altres disciplines, disposaran a Arinsal de més de 1000 metres de desnivell de circuit.

La planificació seguirà sent la mateixaque aquests dies: entre setmana, Vallnord –Pal Arinsal oferirà un total de2 remuntadors(cintes del Planell i telecadira de la Serra II) que donen accés fins al Pla de la Coti amb horari de 9 h a 15 h. Pel que fa als caps de setmana, l’estació tindrà disponibles accessosfins al Pic de Cubil amb un total de 6 remuntadors: Cintes Pedres Blanques, Cintes El Planell, Cintes del Pla de la Cot, Telecadira de la Serra II i Telecadira de Cubil, que suma un total de 70% de pistes del sector de Pal.

L’estació seguirà oferintun preu de 20 € per dia.

ES MANTENENT LES ALTRES PRÀCTIQUES A L’ESTACIÓ

Pel que fa la pràctica d’esquí de muntanya i raquetesi altres que no són l’esquí alpí, els sectors de Pal i Arinsal seguiran habilitats amb les mateixes condicions com fins ara: pistes i circuits oberts de 7 h a 22 h, pisterssocorristes als dos sectors, accésprovisionalal telecadira de la Serra II, descomptes a l’estació,
entre altres.

En cas de no disposar del forfet de temporada, el preu es mantindrà a 12 € per dia.

OBERTURES PARCIALS EN RESTAURACIÓ I ACTIVITATS ALTERNATIVES

Durant aquest mes de gener, les activitats alternativesestaran disponibles tots els caps de setmana amb un horari de 11 h a 17 h i amb una reducció de tarifa en activitats indicades del 50% per a tots els clients. Pel que fa la restauració, també mantindran la mateixa planificació d’obertura durant els mig dies com fins ara. Entre setmana, el restaurant Expresso seguirà obert i el cap de setmana s’hi sumaran també el Coll de la Botella i el Pla de la Cot. P

el que fa les experiències nocturnesde restauració, es mantindrà la mateixa planificació que sempre: sopars d’Alta Muntanya al Pla de la Cot i Coll de la Botella en dies concertats per a tots els clients on a més s’hi suma la possibilitat d’accedir a través d’una petita sortida amb raqueteso randonnée o SnowCabine.

L’estació recorda el compromís social de l’estació com a motor econòmic i social del país per oferir una alternativa als practicants d’esports de muntanya