Es manté el forfet de temporada d’hivern que permetrà continuar esquiant a les dues estacions, sota el nom “Valls del Nord’’.

EMAP i Secnoa podran fer ús de la marca lliurement en un termini de tres anys. 

La Massana, 11 de juny del 2019.- Vallnord garanteix la continuïtat de la marca durant els pròxims tres anys. Així ho han confirmat aquest dimarts el Cònsol major de la Massana, David Baró, i el Cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, que han reafirmat la voluntat d’utilitzar la marca Vallnord fins al maig del 2022. Tal com han comentat, s’ha pres aquesta decisió per tal de “minimitzar l’impacte negatiu” que podria tenir a curt i llarg termini la dissolució de la marca. No obstant això, l’únic producte comercial que es manté és el forfet de temporada d’hivern que es dirà “Valls del Nord’. Aquest passi, vàlid només per a l’hivern, servirà per a esquiar tant a l’estació de la Massana, Vallnord – Pal Arinsal, com a Ordino Arcalís.

L’acord contempla que les dues societats propietàries de Vallnord, EMAP i Secnoa, puguin fer servir indistintament la marca ‘’Vallnord’’ durant els pròxims tres anys. Aquest termini servirà per a estudiar i valorar el futur de la marca i un cop exhaurit aquest temps, el Consell d’Administració vigent decidirà la seva explotació. 

Tal com han confirmat els mandataris comunals, la prioritat d’aquest acord ha estat evitar un impacte negatiu per al país, per al turisme i per a l’esquí en concret, que hagués pogut ocasionar la dissolució immediata de la marca. D’aquesta manera, des de les dues societats confirmen que ha estat “la fórmula més convenient”. 

Un dels punts més importants d’aquest acord és la continuïtat del forfet de temporada de les estacions, acció que permetrà als usuaris esquiar indistintament als dos dominis, com fins ara. El nom comercial del passi serà “’Valls del Nord’’ i tindrà el mateix preu per a tots els residents al Principat. Pel que fa a la resta de clients, es mantindran les promocions i descomptes per fidelitat o compra anticipada, i es posarà a la venda a partir de l’1 de juliol.

 

Més informació: www.vallnord.com