Tal com informa el www.ripollesdigital.cat, l’estació de la Vall de Núria espera que els esquiadors de la comarca responguin aquestes festes, sobretot amb l’aplicació de les noves mesures implantades per part del Govern per fer front a la pandèmia. El confinament passa a ser comarcal, de manera que Vall de Núria espera obtenir una bona assistència per part de ciutadans del Ripollès i persones amb segona residència o destinació fixa, normalment visitants allotjats al mateix hotel de l’estació.

“Som una estació molt familiar, molt de la comarca, i també tenim molts dels nostres clients allotjats a l’hotel Vall de Núria. Anirem valorant les notícies que surtin dia a dia, però jo crec que la gent de la comarca aprofitarà per venir”, deia Ruth Bober, relacions públiques de Vall de Núria.

A dia d’avui, de  les 11 pistes que té l’estació n’hi ha quatre d’obertes, de la mateixa manera que les instal·lacions, tot i que es preveu obrir la resta de l’equipament durant els pròxims dies coincidint amb l’inici de les vacances de Nadal.

Joan Casellas, treballador de pista de l’estació, deia que “ho tenim tot a punt, només esperem que vingui el públic i puguem gaudir d’una bona temporada, si el virus ens ho permet”.