Vall de Núria iniciarà la temporada d’hivern 2019-2020 el proper dissabte 30 de novembre, sempre que les condicions de neu acompanyin. La temporada d’hivern s’allargarà fins al dilluns 13 d’abril de 2020, moment en què l’estació continuarà oberta, ja que Vall de Núria obre tot l’any.

Aquest cap de setmana, els usuaris podran lliscar per gairebé el 30% de les pistes de Vall de Núria, el que representa un 15% del domini esquiable, amb una tarifa reduïda. Els visitants podran complementar l’esquí amb altres activitats complementaries, ja que tindran accés al Parc Lúdic i als circuits amb raquetes. L’obertura serà de 9.15 h del matí a 17.00 h de la tarda. Els horaris del Cremallera es poden consultar en aquest enllaç.

Vall de Núria és una estació d’esquí familiar i acollidora, que compta amb tots els serveis necessaris per oferir el màxim confort a l’alta muntanya. Es troba situada a 2.000 metres d’altitud, a 135 quilòmetres de Barcelona. Aquesta proximitat a la ciutat comtal permet accedir-hi de manera sostenible amb tren i amb els paquets combinats de bitllet de tren de Rodalies + Forfet.

Vall de Núria, però, és molt més que una estació d’esquí i muntanya: l’experiència dels usuaris comença amb el Cremallera, que és el més alt del sud d’Europa. Es tracta de l’únic mitjà d’accés directe a l’estació i surt des de Ribes de Freser. Amb un recorregut de 12,5 quilòmetres en 40 minuts, supera un nivell de 1.000 m. Les excepcionals vistes que ofereix el trajecte són un petit avanç de la bellesa, tranquil·litat i harmonia amb la natura que, en acabar el recorregut, es troben a la vall. 

Una vall única plena de novetats

De cara a aquest hivern, totes les experiències i activitats que ofereix l’estació pivoten sobre tres eixos: Actiu, pensat per al públic que busca reptes i activitats en un paratge natural; Relax, dissenyat per als amants de la muntanya i el descans, la desconnexió i la vida sana, en un entorn idíl·lic; i Família, per al públic familiar, que vol compartir activitats variades en contacte directe amb la natura.

Aquesta temporada es posarà en marxa el Telecabina Coma del Clot, un cop finalitzada la seva renovació i amb importants millores en el servei gràcies a l’augment de la capacitat, del confort i de l’accessibilitat del telecabina. Un telecabina 100% accessible a les persones amb mobilitat reduïda (PMR).

Entre les experiències més destacades per a aquest hivern s’hi troba el Parc Lúdic, on petits i grans poden gaudir de la neu. Es tracta d’un espai únic on es pot desconnectar de la rutina tot jugant a les pistes de trineus o en els tubbings (ambdós per a tots els públics), així com en el rocòdrom, el qual està dirigit als infants. A més, el parc també compta amb un trineu cross, una tirolina i un recorregut de jocs d’equilibri en alçada. 

Al desembre, totes les estacions d’FGC a punt

El cap de setmana del 23 i 24 de novembre La Molinava obrir fins al 41% de les pistes, és a dir, un 36% del domini esquiable. A partir del 30 de novembre, l’estació degana obrirà ininterrompudament fins al dilluns 13 d’abril de 2020. Enguany, l’entrada en funcionament del nou tram del Telecabina Cadi-Moixeró permet arribar al cim de la Tosa (2.537m) i millorar les connexions amb l’estació de Masella.

Pel que fa a Port Ainé inicia la temporada avui, divendres 29 de novembre, Vallter 2000 ho farà el 30 de novembre i Espot obrirà el 6 de desembre.

Paral·lelament, els tècnics de les cinc estacions d’FGC estan treballant per condicionar les pistes amb l’objectiu de garantir les millors condicions per als usuaris i posar en funcionament ben aviat el màxim d’instal·lacions.

Per a més informació: www.valldenuria.cat