Aquesta temporada 2022-2023 la firma Coretti ha creat un nou model d’esquís que combina a la perfecció l’artesania de la fusta, la tecnologia del carboni i l’ABS, amb el qual s’ha reforçat la punta i la cua per resistir millor els possibles impactes. Coretti disposa de tres gammes diferents, amb la màxima personalització i possibilitats que faran de l´esquí una experiència única. Dissenys i geometries exclusives per gaudir de la nova temporada de neu 2023. La innovació és un dels pilars de la marca espanyola, sent els primers a introduir el carboni sobre un nucli de llistons sencers de fusta, unint tecnologia i artesania per fabricar els millors esquís “de taller”.

Coretti, la marca espanyola d’esquís artesans, continua fabricant els seus esquís de taller, únics, a mida i totalment personalitzables al gust de l’esportista. En aquesta temporada de neu del 2023, Coretti segueix apostant per les diferents gammes, des de l’Exclusive Edition fins a la Premium, i ofereix als clients els esquís que s’hi adaptin millor. Els esquís Coretti continuen fabricant-se seguint l’assessorament d’experts per definir i dissenyar taules específiques al gust dels usuaris.

Coretti és pioner i expert en l’ús de llistons de fusta de punta a cua, obrint-se en forma de mirall i reforçant-se amb fibres de carboni, utilitzant el buit en la seva construcció

Coretti és pioner i expert en l’ús de llistons de fusta de punta a cua, obrint-se en forma de mirall i reforçant-se amb fibres de carboni, utilitzant el buit en la seva construcció. Sense perdre la seva essència original de producte artesà, continua amb la innovació tecnològica.

El model de fabricació permet adaptar les geometries i el repartiment de dureses per satisfer les necessitats i els gustos de cada esquiador. Els esquís Coretti són lleugers, però poden ser dòcils o potents i permeten gaudir d’una jornada d’esquí dins i fora de pista, en girs curts o amplis, per a qualsevol nivell d’esquiador, fins i tot per a competició d’alt nivell.

La marca registrada Coretti deu el seu nom a Jon Gurutz Coretti, artesà que després de més de 4 anys de recerca i aprenentatge va trobar la clau d’una fabricació que manté les bases de la clàssica artesania, heretada dels seus ascendents italians, i incorpora la tecnologia més puntera, que se segueix utilitzant avui dia, acumulant ja més de 12 anys d’experiència.

Es poden aconseguir a Espanya, França, Suïssa, Itàlia i els Estats Units, milions de combinacions per obtenir les prestacions més adequades a cada persona.

Per a aquesta temporada 2022-2023 han creat un nou model d’esquís que combina a la perfecció l’artesania de la fusta i la tecnologia del carboni. Però sens dubte, la novetat d’aquest any és el reforçament d’acer i tecnologia ABS que envolta la punta i la cua. Això afegeix un plus de resistència davant de possibles impactes.

Aquest nou model incorpora el bambú laminat com a material integral als nuclis dels esquís. Això optimitza el rendiment i proporciona a l’esquiador més control i comoditat, reduint l’impacte a les articulacions.

Gamma Exclusive, Limited i Premium Edition
La gamma Exclusive Edition és la que permet més personalització dels esquís, no n’hi ha dos d’iguals. Els esquiadors escullen, en conjunt amb el departament de disseny, les especificacions tècniques dels dissenys i acabats. Amb aquesta gamma Coretti no només permet personalitzar les geometries, sinó també el disseny: incorporació d’acabats de luxe, amb predomini de materials refinats com a combinacions de fusta o la cobertura de les taules amb resina epoxy. L´exclusivitat d’aquesta edició converteix els esquís en peces úniques, numerades i fins i tot de col·lecció.

La gamma Limited Edition també permet el màxim ajustament de les geometries sobre dissenys creats, en aquesta ocasió, en sèries limitades. Són esquís tecnològicament d’avantguarda, però personalitzats amb cosmètiques i materials mai vists abans. A més, inclou una línia específica adaptada a les necessitats físiques de la dona.

Completa la col·lecció d´esquís la gamma Premium Edition. L’esquiador pot triar el model i l’acabat que vulgui, d’entre els proposats, i personalitzar el funcionament de l’esquí segons les seves preferències i característiques. Aquesta gamma està composta per esquís per a totes les disciplines, amb diferents talles, espàtules i ràdios de gir.

Més informació: www.coretti.es