Ho fan en el marc certamen Fitur i amb el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent

L’alcalde de Lladorre, Salvador Tomàs, ha estat aquests dies al certamen Fitur de Madrid per promocionar els atractius del municipi, així com els de l’Estació d’esquí de Tavascan.

En el marc d’aquesta visita, s’ha pogut trobar amb els consistoris, institucions i entitats del Pirineu lleidatà que, com Lladorre, han estat beneficiats amb els fons Next Generation. A més d’aquest municipi, la Pobla de Segur, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà o l’entitat Tot Nòrdic, també rebran aportacions d’aquest fons europeu a través de la Generalitat.

Durant l’estada a Fitur, s’han trobat aquestes institucions i entitats, amb el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent; la delegada del Govern de la Generalitat a Madrid, Ester Capella i la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech.

Cal recordar que l’Ajuntament de Lladorre rebrà 1.400.000 euros dels fons europeus Next Generation per convertir el municipi en una destinació de turisme esportiu sostenible.

El projecte s’anomena “Turisme esportiu d’alta muntanya 365 dies” i té com a objectiu desestacionalitzar l’activitat turística a la zona, potenciant altres esports d’alta muntanya.