En aquests dies de confeniment qualasevol idea sempre és benvinguda, sobretot quan es té canalla a casa i s’han de cobrir molte si moltes tancats entre les quatre parets d’un pis.

Les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ja han donat mostres d’ençà que va començar el confinament pel coronavirus de molt enginy i de tenir molta imaginació, proposant a través de les seves xarxes socials diferents inicitives, com la de Vallter de colorejar la seva mascota, l’esquirol Fajol, o la de participar al Challenge de les estacions d’esquí d’FGC, retant-vos “a pujar les vostres fotos o vídeos “esquiant” a casa però geolocalitzats a la nostra estació. Podeu fer-ho amb la roba d’esquí, ulleres, esquí, snow… S’hi val tot!”.

Ara, ho han tornat a fer i ens proposen a tots unes entretingudes sopes de lletres. A les xarxes socials de les seves estacions –Vallter 2000, La Molina, Vall de Núria, i Espot Esquí i Port Ainé– ens proposen una entretinguda sopa de lletres, en la que hem de trobar set de les seves pistes d’esquí més conegudes, que en el cas de les estacions del Pallars són deu i no pas set vom en la resta de propostes al sumar dues estacions.

LA SOPA DE LLETRES DE LA MOLINA

LA SOPA DE LLETRES D’SKIPALLARS

LA SOPA DE LLETRES DE V ALLTER

LA SOPA DE LLETRES DE VALL DE NÚRIA