Sierra Nevada, tancada anticipadament el passat 14 de març per la crisi sanitària de l’coronavirus, ha organitzat un concurs perquè els seguidors en xarxes socials de l’estació hivernal granadina s’animin, durant el període de confinament, a triar la imatge promocional per a la temporada d’hivern 2020/21.

L’acció, que es prolongarà fins al diumenge 5 d’abril, ofereix als seguidors de Sierra Nevada a Facebook, Twitter i Instagram un enllaç per votar en dues categories fotogràfiques: esquí acció i estació paisatge.

En el bloc esquí acció, les imatges han estat extretes d’una sessió fotogràfica amb l’esquiador professional de Sierra Nevada José Antonio Morales aquesta mateixa temporada a la zona Veleta i en les pistes negres; mentre, les fotografies d’estació paisatge corresponen a les dues últimes campanyes i majoritàriament van ser captades des de Las Sabinas -cap Veleta- i des de la part alta de Cauchiles i Veleta en direcció a Borreguiles o el Mar Mediterrani.

Les imatges seleccionades formaran part de la campanya promocional de Sierra Nevada per a la temporada d’hivern 2020/21 tant en suports digitals com en edicions impreses i accions en exterior.

Amb aquesta acció l’estació pretén fer més suportable el període obligat de confinament a través d’imatges que evoquen experiències inoblidables a la neu de Sierra Nevada, i donar continuïtat a el vídeo de comiat -subido a les xarxes de l’estació a l’tancar anticipadament la temporada actual – sota el títol “tornarem, i tornarem tots i totes”.