¿Potser no vulguis un esquí d’alta competició, però exigeixes qualitat en el teu material d’alt rendiment? A Head tenen just el que necessites! L’esquí per als que van créixer esquiant, l’últim en tecnologia carving, la col·lecció més fiable del món, parlem de la nova sèrie d’esquís Supershape.

I és que la coneguda línia Supershape aconsegueix millor rendiment en tots els terrenys amb menys esforç, a més d’aportar una seguretat extraordinària, un maneig senzill i un gran control de l’esquí. A més, ara ve proveïda de la nova tecnologia EMC de Head, l’únic sistema electrònic d’amortiment en el mercat, que redueix les vibracions i augmenta l’estabilitat. Aquest sistema filtra les vibracions no desitjades durant la baixada i menys vibracions significa més estabilitat i millor adherència quan intentes superar els teus propis límits.

Els models d’aquesta gamma són la reedició de el model Supershape e-Original, l’essència d’aquesta sèrie d’esquís i el primer Supershape mai creat, i la ‘e-volució’ dels ja coneguts per tots: Supershape e-Speed, Supershape i -Magnum, Supershape e-Rally i Supershape e-Titan, ideals per gaudir d’aquest esport sense marcar-se cap tipus de límit.

Dins d’aquesta col·lecció performance destaquen les següents característiques tècniques:

GRAN POTÈNCIA SENSE ESFORÇ per a més agilitat. El nucli d’aquests esquís té una construcció completament nova, amb un nucli de fusta molt més gran. Gràcies a el baix pes de l’grafè, podem utilitzar una làmina d’alumini més gruixuda i més ampla que abasta la totalitat de l’esquí per garantir-te més capacitat de reacció i potència en cada baixada.

L’EQUILIBRI perfecte que sempre havies volgut Hem posat grafè al centre de l’esquí per reduir el gruix de centre i desplaçar més material cap a la punta i cap a la cua; el resultat és un esquí amb una distribució de la flexibilitat en perfecta harmonia, millor resposta i més rapidesa en els canvis d’un cant a un altre.

UN CONTROL sense igual en l’àmbit de l’esquí. Gràcies a el major gruix a la punta ia la cua, ha estat possible dissenyar geometries específiques per a les quatre diferents pales. El cant és efectiu immediatament, de manera que l’esquí està constantment en contacte amb el terreny, en tot tipus d’angles