El 10, 11 i 12 de novembre se celebra la 42a edició de la Fira de la Muntanya de Vic al recinte firal El Sucre, pels amants de la natura, l’esquí, l’esport de muntanya i la cultura muntanyenca

Un dels grans atractius de la fira és el Mercat d’Ocasió, amb roba i material esportiu de segona mà i de fora de temporada de particulars i de botigues d’esports.

Un altre espai important és l’àmplia àrea expositiva al pavelló comercial amb empreses relacionades amb l’esport, equipament esportiu, turisme, llibres i guies de muntanya. En aquest espai els visitants es poden equipar per a les activitats esportives a l’aire lliure previstes per la tardor i l’hivern.

A més, els visitants poden gaudir d’un extens i interessant programa d’actes i activitats: xerrades, taules rodones, presentacions de llibres, contacontes i molt més!

També cal destacar el programa d’activitats infantils, des de la clàssica i icònica escalada a la Xemeneia del Sucre, la impressionant tirolina del dipòsit del Sucre, fins als circuits de bicicleta de l’Escola de ciclisme Jufré Vic-ETB.

Dins del marc de la Fira enguany es celebra el 1r Festival d’Escalada, un esdeveniment que engloba diverses activitats, de les quals en destaca l’espectacular Campionat d’Open Bloc, que any rere any compta amb una gran participació. El Festival d’Escalada compta amb un programa musical, foodtrucks i altres activitats del món de l’escalada.

HORARIS DE LA FIRA:

  • Divendres de 15.30h a 20.00h
  • Dissabte i diumenge de 10.00h a 20.00h

TIPUS D’ENTRADA: 

  • Entrada general: 3€
  • Entrada bonificada*: 1,5€ *federats/des a la FEEC, targeta VicComerç, universitaris/es, família nombrosa, monoparental i jubilats/des
  • Entrada gratuïta: fins als 12 anys