Aquests dissabte 16 i diumenge 17 de novembre, La Molina posarà en marxa un tast de neu dirigit a que els esquiadors puguin fer les primeres baixades. Durant el cap de setmana, els visitants podran accedir a Pista Llarga a un preu especial del forfet de 14,50 €/dia per a tots els públics.

Alhora, totes aquelles persones que desitgin viure de prop la neu, podran gaudir de la resta d’activitats que proposa l’estació per a aquest cap de setmana, com recorreguts d’habilitat al Parc d’aventura als arbres o amb Segway, excursions amb raquetes, entre d’altres.

Les oficines de l’estació també estaran obertes al públic, de 8.30 h del matí a 17.00 h de la tarda, per tramitar forfets de temporada, donar informació de les promocions vigents i explicar als usuaris totes les novetats de la temporada.

Entretant, amb el sistema de producció de neu de cultiu a ple rendiment, els tècnics de pistes ja estan treballant per poder condicionar les pistes i oferir el millor servei. Està previst que el cap de setmana del 23 i 24 de novembre La Molina posi a l’abast dels usuaris el màxim de domini esquiable possible i a partir del 30 de novembre obri ininterrompudament fins al dilluns 13 d’abril de 2020.

La Molina+Masella: 145 quilòmetres de domini esquiable

Aquesta temporada d’hivern 2019-2020, La Molina fa un salt en la promoció dels esports de neu i del territori que l’envolta. Aquest hivern estrenarà un remuntador nou que permetrà perllongar el tram del Telecabina Cadí-Moixeró fins al Niu de l’Àliga, arribant al cim de la Tosa (cota 2.537 m) i al Parc Natural Cadí-Moixeró. Gràcies a aquesta instal·lació, serà més directe l’accés al conjunt La Molina+Masella, domini esquiable de fins a 145 quilòmetres i un dels més grans del sud d’Europa.

Paral·lelament, aquest hivern La Molina també comptarà amb el Telecadira El Llac, que dona accés des de la zona del llac La Molina fins a Coll de Pal.

La Molina, a l’avantguarda de la tecnologia

En el marc del procés de digitalització de totes les estacions d’FGC, La Molina segueix oferint l’anomenat Forfet Mans lliures, que permet un control d’accés digital als remuntadors.

Amb tot, una temporada més, l’estació disposarà del sistema “La Molina Check In”. Gràcies a aquesta iniciativa, els usuaris que hagin fet per primera vegada la compra online podran recollir, amb el codi QR, el seu forfet a les màquines expenedores repartides pels diferents punts de venda de l’estació i també a Puigcerdà. D’aquesta manera, s’evitaran cues i s’estalviaran temps. Per a properes ocasions, només hauran de recarregar-lo a través de la pàgina web o de l’APP.

Temporada carregada de novetats

Aquesta temporada, els amants de la neu tindran una excusa més per visitar La Molina, que estrenarà l’Escape Snow “Alerta Allau”: una nova activitat que es basa en el joc per a la presa de decisions. Els participants s’hauran de posar en la pell d’un equip de socorristes després d’una alerta per allau.

L’après-ski amb activitats nocturnes i les activitats al Parc Natural també tindran un paper destacat amb les màquines trepitjaneu i la nova instal·lació del Telecabina. A més, els nous canons oferiran més opcions de producció de neu que garanteixi la pràctica de l’esquí.

Per a més informació: www.lamolina.cat