Us donem la benvinguda a la gamma Supershape, on la tecnologia i l’artesania s’uneixen per crear una experiència completament diferent quan esquies. Independentment del teu estil de carving, o si esquies en pistes o fora d’elles, aquesta línia té els esquís perfectes per a tu. Per què? Doncs perquè es tracta de la línia d’esquís amb millor rendiment i, a més, és la més fiable de l’món, ja que amb la combinació de grafè en la seva construcció ofereix: potència, equilibri i control sense esforços.

Els models d’aquesta gamma són Supershape i.Speed, Supershape i.Magnum, Supershape i.Rally i Supershape i.Titan, ideals per gaudir d’aquest esport sense marcar-se cap tipus de límit.

Supershape i.Speed
Fabricat per oferir velocitat i rendiment amb aquest esquí podràs donar curs a les teves habilitats de nivell avançat gràcies al seu disseny estret. Velocitat en el seu estat més pur.

Supershape i.Magnum
El seu patí de 72 mm d’ample et va a impressionar per la seva divertit i fàcil maneig, i el radi curt fa que sigui extremadament àgil. Posa-te’l, llança’t i gaudeix.

Supershape i.Rally
El Supershape i.Rally s’ha construït perquè puguis demostrar la teva excel·lent tècnica en paral·lel. Si el teu objectiu és trobar un esquí de fàcil flotabilitat, no busquis més.

Supershape i.Titan
El i.Supershape Titan amb grafè és un carver versàtil all-mountain per a esquiadors experimentats que no coneixen fronteres.

D’entre les seves principals característiques tècniques destaquen:

POTÈNCIA SENSE ESFORÇ, com s’aconsegueix?
El nucli d’aquests esquís té una construcció nova, amb un nucli de fusta molt més gran. Gràcies a el baix pes de l’grafè, podem utilitzar una làmina d’alumini més gruixuda i ampla que abasta la totalitat de l’esquí per garantir-te més capacitat de reacció i potència.

L’EQUILIBRI perfecte que sempre havies volgut.
Han posat grafè al centre de l’esquí per reduir el gruix de centre i desplaçar més material cap a la punta i cap a la cua; el resultat és un esquí amb una distribució de la flexibilitat en perfecta harmonia, millor resposta i més rapidesa en els canvis d’un cant a un altre.

Un CONTROL sense igual en l’àmbit de l’esquí.
Gràcies a el major gruix a la punta ia la cua, ha estat possible dissenyar geometries específiques per a les quatre diferents pales. El cant és efectiu immediatament, de manera que l’esquí està constantment en contacte amb el terreny, en tot tipus d’angles.

Accelera, gira i afronta qualsevol desafiament amb els increïbles esquís Supershape. Gràcies a la construcció única i a la morfologia inconfusible d’aquest esquí d’alt rendiment, aniràs a tota metxa per qualsevol terreny. Què més es pot necessitar per experimentar els esquís més fiables de l’món?