Laia Tudel Prades, Marta Ramon Gorina, Maria Fernández Vidal, Sònia Gelmà, Gemma Herrero, Marta Carreras, Anaïs Martí Herrero, Elena de Diego, Helena Condis i Laia Bonals han escrit Superheroïnes de l’esport, 10 contes plens de valors sobre les nostres superheroïnes de l’esport!

10 periodistes esportives han imaginat a Alexia Putellas, Aitania Bonmatí, Laia Palau, Kaba Gassama, Anni Espar, Laia Sanz, Ona Carbonell, Núria Picas, Queralt Castellet i Paula Badosa com a superheroïnes dotades cadascuna d’un superpoder. Elles són les protagonistes de 10 contes, plens de valors sobre aquestes lluitadores que anima a nenes, i a nens, a fer esport i a no tenir cap sostre.

Amb aquest projecte es posa en valor l’esport femení en totes les seves disciplines i aprofitant els exemples més rellevants del país, per tal d’animar a nenes, i nens, a fer esport.

Un llibre ideal per a totes les edats per a començar a despertar el gust per l’esport i per a descobrir les principals esportistes de diverses disciplines, com el futbol, el bàsquet, la natació etc.

Sobre el llibre
Un llibre pensat per a lectores i lectors de 8 a 12 anys i il·lustrat per 10 artistes del col·lectiu Rosa Sardina amb la seva particular tècnica del collage a base de paper pintat manualment i retallats per elles mateixes.

Les autores són deu conegudes periodistes esportives Laia Tudel (Catalunya Ràdio i TV3); Marta Ramon (RAC1); Maria Fernández Vidal: TV3); Sònia Gelmà (Catalunya Ràdio); Gemma Herrero ( freelance); Marta Carreras( Catalunya Ràdio); Anaïs Martí (La Vanguardia); Laia Bonals (diari Ara); Elena de Diego: (cadena SER); i Helena Condis (Cadena Cope).

El projecte compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, que n’ha estat un dels impulsors.