Perquè aquest hivern aprofitem a el màxim de les baixades off-terrain, la marca suïssa Stöckli ha actualitzat els seus dos models estrella de fora de pista: el Stormrider i el Nela. Esquís fortament inspirats en el freeride, tenen la diversió i el control com a senyals d’identitat, i prometen convertir-se en els teus millors aliats en les baixades més salvatges i divertides.

L’Stormrider existeix en tres dimensions diferents – 88, 95 i 105 mm -, però volem fixar-nos en aquesta última versió, l’Stormrider 105, el màxim exponent d’estabilitat, flotació i control de tot el catàleg de Stöckli. Aquest espectacular model, molt més proper al freeride que a l’esquí de pista, ha estat dissenyat específicament per l’off-terrain, convertint-se en una espectacular eina polifacètica i versàtil que combina velocitat i control fins i tot en les neus més toves i en els terrenys més compromesos. Gràcies a les seves dimensions de 137/105/130 mm i al seu perfil rocker tant en l’espàtula com en la cua, aquest esquí es manté perfectament a flotació en qualsevol tipus de neu. A més, per fer-lo més resistent als cops i millorar la seva estabilitat i absorció d’impactes, està construït a partir del Sandwich System, amb base de Racing-Graphite i superfície metàl·lica de Titanal. I no per això l’Stormrider és un tanc pesat i incontrolable: just el contrari, en la talla 179 cm té un radi de gir de 20 metres, i gràcies al seu nucli Ultralight de fusta pesa només 1960 gr. En definitiva, l’opció ideal per baixar gaudint en qualsevol tipus de baixada sense haver de preocupar de res més.

El Nela, d’altra banda, també existeix en tres versions – 80, 88 i 96 mm -, i en aquest cas hem triat el Nela 88, la versió més polivalent i versàtil de la gamma All-Mountain de la marca suïssa. Aquest model, dissenyat i construït exclusivament per a dones, està preparat tant per retre en pista com per gaudir en off-terrain: gràcies a les seves mesures de 127/88/113 mm ia la forma de la seva espàtula i cua garanteix un flotació perfecte en neu profunda, alhora que amb la seva radi de gir de 15 metres a la talla 160 cm assegura la màxima maniobrabilitat, precisió i control en tot tipus de terrenys. Com tots els esquís d’All-Mountain d’Stöckli té una superfície metàl·lica de Titanal, una base de Race-GRAPHIT i un nucli Ultralight de fusta Fuma que el dota de tan sol 1500 gr de pes. Ideal per esquiadores exigents que gaudeixen baixant tant dins com fora de pista.