La nova targeta del Pirineu francès permet esquiar a més de 300 km de pistes de 6 estacions de neu dels Pirineus Orientals, Alts Pirineus o Ariège a preus reduïts

340 km de pistes, 6 estacions, 3 regions del Pirineu francès i 1 passi. Aquestes són algunes dels avantatges de subscriure’s a l’SKIZAM, la targeta multi estació dels Pirineus francesos que permet esquiar a preus reduïts i amb el mateix forfet a les estacions d’Ax-3-Domaines, Cambre d’Aze, Font-Romeu Pyrénées 2000, Guzet, Monts d’Olmes i Saint-Lary. Pot aconseguir el 20% de descompte en el forfet, cada vegada que esquies; la quarta targeta sense cost; o esquiar fins a quatre dies gratuïts, entre altres avantatges.

Aquesta temporada, amb l’SKIZAM s’unifiquen les estacions d’Ax-3-Domaines, Guzet i Monts d’Olmes (situades a la regió de l’Ariège i gestionades per la companyia francesa SAVASEM), Saint-Lary, als Alts Pirineus i Font-Romeu Pyrénées 2000 i Cambre d’Aze, als Pirineus Orientals (Altiservice). I és que la nova targeta multi estació permet esquiar en més de 300 km de pistes, i en algunes de les estacions dels Pirineus Orientals, Ariège o Alts Pirineus, amb descomptes del 20% cada dia.

Amb l’SKIZAM, el forfet d’una jornada d’esquí a l’estació de, per exemple, Ax-3-Domaines, a l’Ariège surt per 32,20 € en lloc de 39 €, en el cas dels adults. I, per 26 € en lloc de 32,50 € en el cas de les tarifes reduïdes aplicades als nens i joves d’entre 5 i 17 anys; estudiants d’edats compreses entre els 18 i 29 anys; i, majors d’entre 65 i 74 anys. I, aquesta, és només un dels molts avantatges d’esquiar amb la targeta de subscripció SKIZAM.

10 motius per esquiar amb l’SKIZAM

1. 20% de descompte en el forfet: Aquest descompte s’aplica directament sobre la tarifa del dia, cada jornada de la temporada i en l’estació que vulguis. Per exemple, si l’estació proposa un preu de forfet reduït donat el mal temps, el descompte s’aplicarà a aquesta nova tarifa.

2. Paga pels dies que esquies i esquia 4 dies gratis: Pràctica, intel·ligent i econòmica, l’SKIZAM funciona segons el principi de pagament per ús, amb dèbit diferit mitjançant la teva targeta bancaria. A més, amb l’SKIZAM pots aconseguir fins a quatre jornades d’esquí gratuïtes. A més, en les sis estacions afiliades els dies 7, 14 i 21 són gratuïts.

3. Assegurança d’esquí inclosa: La targeta multi estació inclou l’assegurança d’esquí, vàlida per a tota la temporada.

4. El primer a baixar: Amb l’SKIZAM pots esquiar més d’hora, inclús abans que obri l’estació.

5. Fast-Pass: El pots reservar si vols un accés prioritari.

6. Bonificacions: Si esquies amb el teu fadrí o fadrina, els dos aconseguireu un descompte afegit de 5 €.

7. Promoció familiar: La quarta subscripció a la targeta SKIZAM és gratuïta.

8. Evita cues: Amb l’SKIZAM no cal passar per la taquilla i pots accedir de manera directa a l’estació que triïs.

9. Infants fins als 4 anys i majors de 75, gratis: A les estacions de Cambre d’Aze, Font-Romeu Pyrénees 2000, Ax-3-Domianes, Guzet, Monts d’Olmes i Saint-Lary, els infants d’entre 0 i 4 anys esquien sense pagar i també les persones majors de 75 anys.

10. Garantia d’ajornament: Si durant tota la temporada no has pogut fer servir la teva SKIZAM per motius de salut (relacionats amb la Covid-19) o per qualsevol altra raó que t’impedeixi visitar les estacions seguint les mesures governamentals (contenció, tancament de fronteres, estacions tancades), posposarem la teva subscripció per a la pròxima temporada. Tingues en compte que qualsevol sol·licitud d’aplaçament haurà d’anar acompanyada d’un comprovant, la confirmació de la comanda i s’haurà de notificar per correu electrònic (contact@skizam.com) en els 30 dies posteriors al final de la temporada (és a dir, entre el 3 d’abril i el 3 de maig del 2022). Per beneficiar-se de l’ajornament, la targeta SKIZAM no s’haurà hagut d’usar durant la temporada.

Com aconseguir l’SKIZAM?

És molt fàcil. Simplement, crea un compte i reserva la teva SKIZAM. Pots demanar que te l’enviïn al teu domicili o, si ho prefereixes, la pots recollir a l’estació de neu que desitgis.

P.V.P. subscripció targeta SKIZAM: 30 € / persona. Si en compres més de tres, la quarta targeta és gratuïta.

Més informació: Telèfon +33 05 61 05 40 26 I contact@skizam.com I www.skizam.com/es/