L’estació hivernal de Sierra Nevada inaugurarà la temporada 2020/21 el divendres 18 desembre, i, seguint les recomanacions de la Conselleria de Salut i Família de la Junta d’Andalusia, ho farà amb limitació de el 50% de l’aforament que permeten les pistes i venda de forfet en línia exclusivament.

Amb aquests condicionants, Sierra Nevada estableix el següent escenari de funcionament a partir del 18 de desembre:

Per a la limitació a l’50% d’accessos a el domini esquiable, Sierra Nevada -que descomptarà de l’aforament als titulars de forfet de temporada, llarga durada i els posseïdors de jornades d’esquí no consumides pel tancament prematur de la temporada anterior- informarà diàriament a la pàgina web de l’percentatge de forfets que poden ser adquirits i bloquejarà aquelles jornades que estiguin completes.

Totes les vendes seran online. Per a això, Sierra Nevada va concloure la campanya d’enviament gratuït de targetes recarregables de forfet sense necessitat d’haver fet una compra prèvia. Des d’avui aquest enviament també serà gratuït, però requerirà obligatòriament la compra de, al menys, una jornada d’esquí.

Alternativament, per a compres d’última hora, s’establiran punts de recollida de forfet recarregable a Pradollano.

En el cas de forfet de dia, prèviament comprats en línia, podrà ser recollit en els dispensadors automàtics de forfet de l’estació amb la introducció de el codi de la compra digital.

Cetursa Sierra Nevada prega la col·laboració de totes les empreses, autònoms, usuaris i amics de l’estació en el compliment del protocol anti Covid-19 publicat al web de l’estació, per tal d’afermar a les estacions i als esports d’hivern com a llocs i pràctiques esportives segures.

Més informació en aquest enllaç