L’estació, única que roman oberta al Sud d’Europa, mantindrà 5 remuntadors operatius fins diumenge 28 d’abril

Sierra Nevada afronta la darrera setmana de la temporada hivernal amb 19 quilòmetres esquiables concentrats a les zones de Veleta i Borreguiles amb l’horari habitual d’hivern (8.30 a 16.45 h). La neu, amb gruixos a les zones obertes de 20 a 90 centímetres, és de qualitat primavera.

Fins al diumenge 28 d’abril, últim dia de la campanya 2023/24, estaran oberts cinc remuntadors (telecabina Al-Àndalus, telecadires Emile Allais i Veleta, Catifa Dauro II i telesquí Zayas) que donaran accés a aquesta oferta esquiable, única existent al sud d’Europa.

+ GALERIA DE FOTOS – AIXÍ ESTÀ SIERRA NEVADA A FINALS D’ABRIL

L’estació mantindrà també instal·lacions obertes per a no esquiadors a Pradollano (trineu Mirlo) i Borreguiles (tobogans de neu).

Així mateix, Sierra Nevada oferirà preus especials als forfets ia l’accés al pàrquing subterrani per a aquesta darrera setmana.

D’altra banda, aquest cap de setmana l’estació va tancar el calendari esportiu de la temporada amb la celebració del trofeu benèfic Asogaf (sots) i el Memorial Fernando Rivera, d’esquí de muntanya.

A més, els corredors de l’equip nacional continuen aquesta última setmana amb la seva concentració de posttemporada amb entrenaments matinals a la pista Cordón, a la zona Veleta.