Un reconeixement que dóna suport a l’aposta d’Scott per estar sempre a l’avantguarda en innovació i sostenibilitat, a tota la seva col·lecció de productes SCOTT Wintersports.

A SCOTT s’ha premiat el seu esforç per fixar un nou estàndard en el desenvolupament de productes sostenibles i innovadors.

Quatre nous productes de la propera col·lecció SCOTT Wintersports 2022-2023 han estat guardonats amb els premis ISPO: el casc Blend Plus, la motxilla Patrol E2, la màscara Shield Recycled i els esquís Superguide 95 LT. I és que, la col·lecció següent serà la més innovadora fins ara, amb la sostenibilitat com a pilar central. Un bon exemple d’aquest enfocament són precisament la màscara Shield Recycled i els esquís Superguide 95 LT, guanyadors a les seves respectives categories i tots dos part de la col·lecció SCOTT Re-source, que incorpora una sèrie de productes que compleixen uns nivells de sostenibilitat estrictes, sense comprometre’n el rendiment. D’altra banda, la motxilla Patrol E2 i el casc Blend Plus són una mostra del nostre compromís per oferir els productes més segurs i sofisticats a tota mena d’esquiadors.

MÀSCARA SCOTT SHIELD RECYCLED

Les ulleres SCOTT Shield Recycled representen la seva primera incursió a l’univers de la producció circular i sostenible. Basades en l’estil icònic de la màscara Shield, presenten una muntura TPU 100% reciclada, fabricada amb ulleres SCOTT velles que havien superat la seva vida útil, i una corretja de niló 100% reciclada de Fulgar. La SCOTT Shield Recycled porta un nou concepte que demostra les possibilitats futures del desenvolupament de productes SCOTT compromesos 100% amb la sostenibilitat.

ESQUÍS SCOTT SUPERGUIDE LT 95

Els nous esquís Superguide LT 95 són els primers esquís ecològics d’SCOTT, que combinen materials sostenibles i un nivell de detall excepcional per garantir que els esquís es produeixin de la manera més responsable possible. Una construcció de fibra de lli i nucli de fusta certificades, que es combina amb una làmina superior 50% de base biològica, 50% de base reciclada, vores parcialment reciclades i tintes gràfiques reduïdes. Els materials han estat seleccionats amb cura no només per garantir el nostre estàndard de sostenibilitat, sinó també per oferir una experiència d’esquí de travessia única.

MOTXILLA SCOTT PATROL E2

La motxilla Patrol E2 és la millor opció a la seva categoria de motxilles antiavalancha freeski de SCOTT. Portant al següent nivell a la icònica Patrol E1, la SCOTT Patrol E2 és la primera al mercat a incorporar el nou sistema Alpride E2 Avalanche, el sistema electrònic més lleuger fins ara i amb tecnologia de supercondensador d’última generació. La nova motxilla Patrol s’ha redissenyat amb una durabilitat millorada i solucions optimitzades de fixació i emmagatzematge per a equipaments de travessia, la qual cosa la converteix en la motxilla anitavalancha més fiable de SCOTT fins ara.

CASC SCOTT BLEND PLUS

El nou casc SCOTT Blend Plus marca un nou punt de referència a cascos integrats. El casc compta amb un mecanisme de visera magnètic patentat i una lent cilíndrica, amb tecnologia Amplifier de millora del contrast, un camp de visió inigualable i un ajustament perfecte amb les ulleres, combinat amb un casc amb tecnologia de protecció encefàlica MIPs. que compta amb ventilació activa i tecnologia 360 Pure Sound. El casc Blend Plus combina l’experiència de SCOTT com a líder en el desenvolupament d’ulleres i cascos, i un disseny modern per crear un casc amb visera, mai vist abans al mercat.

La col·lecció SCOTT Wintersports 2022-2023 estarà disponible a partir de la tardor de 2022 al teu punt de venda SCOTT i a la  botiga online scott-sports.com