El proper 18 de novembre els esportistes espanyols Quim Salarich, Juan del Campo i Aingeru Garay, competiran en el primer eslàlom homes previstos per a l’actual temporada de Copa del Món 2023-24. Serà a l’estació austríaca de Gurgl

L‘estació austríaca de Gurgl serà el proper 18 de novembre seu del primer eslàlom homes previstos per a la present temporada de Copa del Món d’Esquí Alpí 2023-24. A les 10,45h del dissabte es disputarà la primera mànega ia les 12,45h els 30 millors passaran a la següent mànega per disputar-se les medalles. La prova es durà a terme a la pista de Kirchenkar, a Hochgurl. Aquesta estació s’ha inclòs com a novetat aquesta temporada al calendari de Copa del Món.

Tres esportistes espanyols participaran a la competició: Quim Salarich (FCEH–LMCE), Juan del Campo (NKEF-EURO) i Aingeru Garay (NKEF-LVERD), els que arriben en forma després d’una intensa pretemporada principalment a Ushuaia (Argentina) i Suècia amb més de 50 sessions en neu liderades pel nou responsable tècnic del grup, el britànic Noel Baxter.

Els esquiadors espanyols arriben ben preparats. Han pogut completar la pretemporada com estava prevista amb bons períodes de preparació física

Ángel Calero, Director Tècnic d’Esquí Alpino, ha declarat: “Pista nova exigent en un moment de la temporada aviat. Els esquiadors espanyols arriben ben preparats. Han pogut completar la pretemporada com estava prevista amb bons períodes de preparació física, dos grans blocs de 20-25 dies a Ushuaia (Argentina) i un període final de gairebé 20 dies a Kaabdalis-Storklinten (Suècia), on han pogut mesurar el nivell amb equips forts com la Gran Bretanya, els Estats Units, Croàcia o Bulgària. Estaran en aquest grup d’esquiadors que hi ha entre el dorsal 15 i el 60, on tot està tan igualat, que pots passar des de no classificar entre els 30 i competir la segona mànega, a fer un bon resultat al Top 15”.

La prova es podrà seguir a Espanya per Eurosport i comptarà amb els comentaris tècnics de Juli Sala, Responsable Desenvolupament Esportiu i Esdeveniments de la RFEDI.

Després de l’esdeveniment a Gurgl, el circuit d’eslàlom masculí de la Copa del Món es traslladarà a altres estacions, incloent-hi Val d’Isere (França) i Madonna di Campiglio (Itàlia), abans de la pausa nadalenca.

Més info: www.rfedi.es