Els esquís canvien, progressen i milloren. Amb la seva nova gamma FORÇA, Rossignol perpetua aquesta recerca per la innovació i redefineix la tradicional nomenclatura dels esquís alpins. La nova gamma d’esquís Forza està dissenyada per permetre aconseguir una inclinació extrema, gaudint d’angles màxims amb una precisió excel·lent

Amb els Forza, Rossignol presenta uns esquís amb una espàtula més àmplia que ofereix una major superfície de suport i un radi de gir més curt, cosa que garanteix una major estabilitat per a l’esquiador sense perdre les sensacions de canteig a la neu, per a una potència de carving i una acceleració excepcional.

L’angle i la màxima inclinació

Inspirats en els esquís de competició, Rossignol llança els FORÇA, uns esquís més amples i llargs amb un disseny únic al mercat de l’esquí de pista. Els FORÇA ajuden els esquiadors a superar els seus límits i assolir la millor precisió en el viratge. Un esquí que aprofita la potència per aconseguir l’excel·lència als girs curts i ràpids. Els esquís FORÇA estan dissenyats per aconseguir una trajectòria de gir majestuosa. Un equilibri perfecte entre força i control permet als esquiadors redescobrir el plaer del carving.

Els Forza compten amb una classificació revolucionària, basada en els graus d’inclinació de l’esquiador en funció del seu nivell de carving. A diferència de la resta d´esquís, els Forza no comptaran amb la tradicional nomenclatura basada en l´amplada de patí, sinó que l´elecció de l’esquí es basarà en els graus d´inclinació que l´esquiador pot aconseguir en funció del seu nivell. Per aquest motiu, Rossignol ha dissenyat una àmplia gamma d’esquís d’acord amb les exigències de tots els esquiadors que busquen un esquí reactiu i potent per esprémer al màxim la pista.

Una gamma dissenyada per a tots els nivells

Amb les seves línies sobredimensionades i talls laterals de grans dimensions, els esquís FORÇA permeten diferents angulacions per aconseguir un control òptim i un màxim gaudi per a tots els esquiadors, sense importar-ne el nivell.

FORÇA 20° V
Amb el seu disseny lleuger i innovador, els esquís Forza 20° V-FG 1080 estan adaptats per a principiants i intermedis.

FORÇA 40° V-CA
Gràcies a la seva forma innovadora, els esquís Forza 40° V-CA són adequats per a esquiadors de tots els nivells i permeten lliscar entre girs amb un màxim compromís.

FORÇA 60° V-Ti
Per a esquiadors experts, els esquís Forza 60° V-TI estableixen un nou estàndard. La nova forma dóna suport a una angulació agressiva i un control màxim en girs d’alta velocitat per a un control total i diversió màxima.

FORÇA 70° V-Ti MASTER
Els esquís Forza 70° V-TI Master R22 són l’opció perfecta per a esquiadors experts que busquen emoció a les pistes. Amb un carve de 70 graus, aquests esquís estan dissenyats per a inclinacions màximes i una precisió excepcional. La seva espàtula més àmplia proporciona una increïble superfície de suport i un radi de gir curt, garantint una estabilitat inigualable sense sacrificar l’emoció a la conducció. Els esquís Forza permeten una angulació agressiva i un control suprem en girs a alta velocitat, brindant una experiència d´esquí plena d´adrenalina. La seva estructura rectangular de sidewall ofereix una subjecció impecable, precisió i una potència de competició inigualable.